Change OST to PST 4.0

Developer's description
Published by Change OST to PST on 28 Apr 2015

"Schimbă OST în PST cu OST în PST Converter"

Este un alt software de conversie OST la PST care nu schimbă fișierul OST corupt în PST? Nu te panica, Recover Data oferă o versiune actualizată a convertorului OST în PST, care va fi de folos pentru acei utilizatori ale căror date OST au devenit inaccesibile din cauza unor scenarii pierdute de date precum: atac de virus, oprirea bruscă a sistemului, fișierele șterse etc. la PST este acum posibilă cu Recuperare date pentru software OST în conversie PST. Convertorul OST în PST este un instrument util care va permite utilizatorilor să acceseze fișierul lor OST, chiar dacă fișierul a fost protejat cu parolă. Utilizatorul poate restaura e-mailuri, jurnale, sarcini, note, fișiere atașate, etc, cu software OST la schimbare PST. Software-ul OST la PST este activ pentru a schimba fișierul OST în fișier PST chiar și atunci când e-mailurile OST au fost șterse din folderul de articole șterse. Folosind opțiunea de căutare avansată, software-ul va permite utilizatorului să caute toate fișierele OST corupte, deteriorate sau inaccesibile. După selectarea fișierului OST, software-ul va începe să schimbe datele OST în fișier PST și va afișa procesul de conversie. Când procesul de conversie este finalizat, software-ul va afișa toate e-mailurile, sarcinile, jurnalele, notele, persoanele de contact, calendarul etc într-o vizualizare a exploratorului. După ce software-ul va cere să salvați fișierul OST convertit. Făcând clic pe opțiunea de salvare, utilizatorul poate salva toate datele OST convertite într-un fișier PST într-o locație dorită. Utilizatorul poate schimba OST inaccesibil din 2010 la 5.0 într-un nou fișier PST din 2010 la 95, care poate fi utilizat în continuare cu MS Outlook. Cu convertorul OST la PST, utilizatorul poate schimba OST Outlook care a prezentat unele erori de fiecare dată când utilizatorii încearcă să îl acceseze. Utilizatorul poate descărca și încerca versiunea de evaluare a recuperării datelor pentru OST la PST dacă dorește să știe cum să schimbe OST în PST. Versiunea de evaluare a convertorului OST în PST va ajuta doar la schimbarea datelor OST în PST cu procesul de conversie a datelor pas cu pas. Așadar, utilizatorul trebuie să cumpere versiunea completă a Recuperarea datelor pentru software-ul de conversie OST în PST, dacă dorește să schimbe OST Exchange în PST.

Requirements: Pentium II 800 MHz, 512 MB RAM, Minimum 50 MB Space

What's new in this version: Software makes individual folder for all items & user can preview every email, contact etc in a popup window

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Change OST to PST on 28 Apr 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Change OST to PST Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review