Name Mangler 3.8

Developer's description
Published by Many Tricks on 5 Aug 2022
 • Size

  9.39 MB
 • License

  Demo
 • OS

  Mac OS
 • Price

  $18.99
 • Updated

  5 Aug 2022
 • Downloads

  371 (3 last week)

""

Toate numele pe care Mangler vrea să le facă este să vă ajute să vă îmbogățiți numele de fișiere. Fie că sunteți fotograf cu mii de fișiere "IMG_", sau cineva care are nevoie de fișiere cu nume Windows sau cineva care lucrează cu tone de clienți și dorește să folosească nume de fișiere pentru a ajuta la sortarea corectă a fișierelor client, numele Mangler vă va ajuta în siguranță ???? și foarte rapidly ???? redenumiți fișierele.

Soluții pop-up
Numele Mangler face cele mai multe sarcini de redenumire la fel de ușor ca alegerea acțiunii dorite dintr-un meniu pop-up, apoi configurarea câtorva opțiuni pentru acțiunea aleasă. De exemplu, acțiunea Schimbarea cazului oferă posibilitatea de a schimba numele de fișiere în litere mici, mari sau în titlu.
Configurați acțiunea aleasă, verificați previzualizarea noilor nume ale fișierelor, faceți clic pe butonul Redenumire și tot ce este acolo

Viteze rapide
Numele de Mangler este foarte rapid. Urmăriți bara de progres din dreapta pentru a vedea cât de repede este vorba despre 5 000 de fișiere care sunt redenumite în doar trei secunde. La fel de repede, unele operații pot merge chiar mai repede.
Alte renameri vă pot oferi timp pentru a obține o ceașcă de cafea în timp ce procesați fișierele, dar numele Mangler vă oferă ceva mult mai bun: fișierele dvs. au fost redenumite. Care ar fi mai bine?

Optimizarea operațiunilor cu mai multe etape
Trebuie să vă masați fișierele în mai multe feluri? Nu este nevoie să executați numele Mangler de mai multe ori pe aceleași fișiere. Doar adaugati o alta pas sau actiune la actiune, iar numele Mangler va face totul pentru tine, toate intr-o singura trecere.
Pașii pot fi rearanjați, adăugați sau șterși în orice moment și numele Mangler vor reflecta instantaneu modificările pe care le faceți.

Meta peste tot
Aveți nevoie de acces la metadatele fișierelor dvs.? Nici o problema; Numele Mangler conține peste 150 de câmpuri de metadate disponibile pentru a fi utilizate în acțiunile dvs. de redenumire. Anumite valori de metadate numerice și date pot fi chiar formatate conform specificațiilor dvs.
Toate acestea sunt disponibile prin interfața de redenumire obișnuită, printr-un browser metadate intuitiv și rapid. Doar începeți să tastați și browserul va izola rapid câmpurile de potrivire.

Economisiți timp cu Presetări
Presetările vă permit să stocați acțiunile de redenumire utilizate frecvent într-un meniu pentru acces rapid în viitor. Puteți încărca și executa după cum a fost salvat sau modificați după încărcare pentru a face ceva ușor diferit.
Puteți chiar să vă partajați presetările între Mac-uri printr-un serviciu de sincronizare, cum ar fi Dropbox sau Box.
Numele Mangler include, de asemenea, o serie de acțiuni de redenumire utilizate în mod obișnuit, salvate ca Presetări pentru acces rapid.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Name Mangler on 5 Aug 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Name Mangler Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review