PDF Unlocker Tool 13.01.01

PDF Unlocker Tool 13.01.01

Developer's description
Published by PDF Unlocker on 7 Sep 2014

"Software de deblocare de fișiere PDF"

Îndepărtarea restricțiilor de tip Kernel pentru PDF este un instrument puternic pentru a proteja documentele PDF restricționate. Deblochează fișierele PDF securizate și îl face disponibil pentru alți utilizatori. Funcționarea deblocatorului de fișiere PDF este complet capabilă să elimine restricțiile de securitate PDF fără Adobe Acrobat sau Adobe Reader.

Instrumentul de eliminare a restricțiilor de tip Kernel pentru PDF generează fișier PDF neprotejat pentru a salva datele din fișierul PDF securizat. Menține complet formatarea și structura datelor originale în documentul neprotejat. Deblocatorul de fișiere PDF acceptă fișierele PDF create cu Adobe Acrobat sau Adobe Reader. Deblochează fișierul PDF în pași grafici ușori și, prin urmare, utilizatorii nu au nevoie de niciun fel de îndrumări pentru a opera software-ul.

Cu toate acestea, deblocatorul de fișiere PDF nu este proiectat pentru a debloca documentul PDF protejat cu Parola. Mai mult decât atât, nu funcționează și pe documente PDF foarte criptate. Software-ul de eliminare a restricțiilor de tip Kernel pentru PDF este de asemenea disponibil în versiunea de evaluare gratuită, care funcționează aproape la fel ca versiunea completă. După evaluarea caracteristicilor software, utilizatorul poate achiziționa versiunea software licențiată. Versiunile complete permit utilizatorilor să deblocheze atât documente PDF cât și mici. Pentru mai multe informații, vizitați: www.pdfunlockertoolcom

Requirements: Pentium II 400 MHz, 256 MB RAM, 7 MB

 • Updated

  7 Sep 2014
 • Downloads

  128 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested PDF Unlocker Tool on 7 Sep 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
PDF Unlocker Tool Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review