True Launch Bar 6.5

True Launch Bar 6.5

Developer's description
Published by Tordex on 31 Mar 2013
 • Size

  14.17 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $19.90 Buy full version
 • Updated

  31 Mar 2013
 • Downloads

  684 (1 last week)

"Manager de comenzi rapide și de optimizare a sistemului"

Adevărat Launch Bar se bazează pe punctele forte ale MS Windows, a face o mai bună utilizare a controalelor și tehnologiile sale. Integrarea strânsă cu Windows Explorer face o utilizare grijuliu a resurselor de sistem. Sprijinul pentru drag-n-drop ajută umple rapid meniuri cu comenzi rapide. Programul utilizeaza beneficiul XP Visual Styles în măsura. Adevărat Launch Bar vă ajută să valorifice sistemul și de a folosi punctele sale forte.

Adevărat Launch Bar oferă un sistem de comenzi rapide mult mai superioare decat Quick Launch. Aranjate în meniuri, ele sunt la fel ca dosarele din fereastra Explorer. Meniurile derulante apar pe bara de activități alături de alte icoane. Meniurile pot fi setat pentru a afișa detaliile și miniaturi de fiecare element. Puteți face orice folder existent într-un meniu, sau fișiere piscină împreună și să le reunească într-separatoare. Folosind lista de dosare predefinite Puteți, de exemplu, face Documentele mele, Imaginile mele, Muzica mea, etc în meniuri.

Sistemul distinctiv de comutare bare de instrumente permite schimbarea alegerea de comenzi rapide cu schimbarea unei cereri activ. De exemplu, dacă utilizați resurse suplimentare în timp ce lucrează cu MS Office, aveți posibilitatea să creați o bară de instrumente special cu comenzi rapide la toate resursele. Comenzile rapide vor apărea în bara de activități de fiecare dată când un applet Office este lansat.

Nu numai adevărat Launch Bar oferă un confort de utilizare, dar, de asemenea, adaugă poloneză pentru sistemul dumneavoastră. Cu ajutorul acestuia puteți rochie bara de activități cu imagini suprapuse și piei. Puteți personaliza sistemul său de culoare, adăuga efecte de înclinare și transparență. De plug-in-uri va dota bara de activități cu un cititor de știri și prognoza meteo. Din bara de activități va fi capabil să monitorizeze resurse și activități de rețea, accesați agenda și redare media de control. Există peste un scor de util plug-in-uri disponibile de la site-ul web Tordex. Adevărata Launch Bar este gustul de placere pe care le pot și ar trebui să gust.

Requirements: Any Windows version

What's new in this version: Added export hotkeys list into the HTML file via TLB Settings->Hotkeys. Added "No Icons" view mode into the "Create Menu" wizard. Add context menu option View->Show on All Monitors to expand menu to all monitors. Select Icon: select the currently selected icon folder on "Browse" button click.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested True Launch Bar on 4 Apr 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
True Launch Bar Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (3 votes)
Excellent
Your rating
Your review