Comfort On-Screen Keyboard Lite 7.5

Comfort On-Screen Keyboard Lite 7.5

Developer's description
Published by Comfort Software Group on 3 Feb 2017

"On-Screen Keyboard: Touchscreen, UMPC, Tablet"

O tastatură virtuală ușor pe ecran vă permite să utilizați cursorul mouse-ului pentru a introduce modul în care o face cu tastatura regulat.

Cheie Confort On-Screen Keyboard Lite caracteristici:
+ Afiseaza pictogramele de comenzi rapide în Windows si aplicatii populare.
+ Caractere tastate de fapt, în orice limbă, care vă permite să tastați text fără o tastatură localizată Afiseaza.
+ Personalizarea aspectul tastaturii (poziția, dimensiunea și numărul de chei, de culoare și pielea), cu posibilitatea de a selecta dintr-un număr mare de template-uri disponibile (fără a fi nevoie să cumpere o nouă tastatură)
+ Comutare rapidă între limbi (atunci când utilizați mai mult de un aspect limbă).
+ Zone de culoare pentru degete (dacă este necesar), în cazul în care veți învăța să atingeți de tip. Este convenabil, deoarece atunci când apăsați o tastă, puteți vedea-l apăsat pe tastatura de pe ecran!

Confort On-Screen Keyboard Lite vă va ajuta să controla procesul de dactilografiere, fără a muta ochii de la tastatura la monitor și spate tot timpul. Aceasta va reduce tulpina pe ochi si gat si, ca urmare, vă va ajuta să evitați dureri de cap.

Confort On-Screen Keyboard Lite este convenabil de a folosi ca o referință de comenzi rapide pentru aplicații. Avand o trimitere scurtătură vizuală la îndemână, va fi capabil de a utiliza tastatura mai eficient si considerabil accelera munca ta.

Requirements: Windows 2000, XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10

What's new in this version: Improved Windows 10 Compatibility. Improved Dutch language interface. Fixed issue with double letter entry when typing with the stylus or pen. Fixed issue with computer restart. Some other bugfixes and improvements.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Comfort On-Screen Keyboard Lite on 3 Feb 2017 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Comfort On-Screen Keyboard Lite Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1/5 (1 votes)
Poor
Your rating
Your review