SuperRam 7.3.7.2022c

SuperRam 7.3.7.2022c

Developer's description
Published by PGWARE LLC on 22 Sep 2022
 • Size

  9.07 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $19.30 Buy full version
 • Updated

  22 Sep 2022
 • Downloads

  10,750 (18 last week)

"Face computerul mai rapid, cu mai multă memorie."

SuperRam face computerul alerga mai repede prin luarea de control și de gestionare a memoriei de pe computer în mod eficient. Dacă observați pe computer se execută lent, de obicei, acest lucru se datorează în memoria (RAM) în criză de spațiu utilizabil. Când spațiu de memorie devine mai mică, Windows apoi începe deschiderea programelor în fișierul paginii Windows; acest fisier pagină este hard disk-ul computerului, care este mult mai lent decât memoria RAM. SuperRam trece acest comportament și pune programe vechi în fișierul de start din Windows și toate programele deschise recent sunt puse în memoria RAM real. Această schimbare în modul în care funcționează pentru Windows permite programelor și jocuri pentru a rula mai repede. SuperRam rulează constant în fundal pe computer și determină momentul în care memoria de pe computer este obtinerea de un prag scăzut; odată ce ajunge la acest prag se eliberează imediat memorie înapoi în computer și face programele să ruleze mai rapid, deoarece acestea au acces la memorie fizică. Setările SuperRam vă permit să se adapteze în mod liber și de a schimba acest prag memorie scăzut și vă oferă posibilitatea de a determina cât de mult de memorie pentru a elibera înapoi la Windows. SuperRam vă oferă control deplin asupra modului în care funcționează memoria pe computer și vă permite să regla fin modul în care funcționează computerul. SuperRam gestionează inteligent memorie, spre deosebire de multe alte programe de gestionare a memoriei disponibile pe internet. SuperRam monitorizează cât de mult din procesorul computerului este utilizată; asigurându-se că nu are memorie liber atunci când computerul este de prelucrare cantități mari de date și incetiniri cauza. SuperRam poate detecta, de asemenea, atunci când un program se execută pe tot ecranul, cum ar fi un joc sau un DVD și pentru a preveni memorie de a fi eliberat pentru a preveni, de asemenea, ecranul de la rămase și cauzează probleme de video să apară. Dacă utilizați un laptop SuperRam poate fi, de asemenea, a spus să nu pentru a rula atunci când laptopul este alimentat de la baterie și numai de lucru atunci când este conectat la. Aceste setări vă permit să controleze în totalitate SuperRam și dicta modul în care funcționează computerul.

Requirements: Pentium 90+ Mhz or Compatible

What's new in this version: Fixed false positive virus warnings the installer and application would present with some antivirus software.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested SuperRam on 8 Sep 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
SuperRam Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (13 votes)
Good
Your rating
Your review