1-abc.net Settings Organizer 2.00

1-abc.net Settings Organizer 2.00

Developer's description
Published by 1-abc.net on 15 Jun 2021
 • Size

  386.97 KB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $9.99 Buy full version
 • Updated

  15 Jun 2021
 • Downloads

  399 (1 last week)

"Configura, ton, tweak + accelera Win Vista/7/8"

Ferestre XP/Vista/7/8 oferă oportunități mari pentru a fi personalizate. Din păcate, cele mai multe dintre aceste caracteristici nu sunt disponibile prin intermediul panoului de control și poate fi configurat numai prin modificarea principal baza de date Setări Windows, care se numește Windows Registry. Din moment ce această procedură este sugerat doar pentru utilizatorii avansați și ar trebui să se facă numai cu cea mai mare precauție, 1-abc.net Settings Organizer oferă multe dintre aceste opțiuni într-un program de mic și ușor de utilizat sub un ușor de utilizat interfață cu totul și cu explicații foarte ușor de înțeles pentru fiecare opțiune singur, astfel încât chiar și începătorii pot configura sistemul lor de a lasa sa se comporte asa cum doresc. Prin schimbarea setărilor cu acest program, utilizatorul este capabil de a optimiza și de ton sistemul său, să-l accelereze, pentru a ușura munca pe ea și pentru a face mai sigur. În plus, Windows include de configurare și analiza instrumente complete și bine prezentate, cum ar fi MS Config sau așa-numitul Instrumentul Computer Management, care sunt aproape "ascunse" în mod normal, chiar dacă aceasta ar avea sens să le folosească din timp în timp. 1-abc.net Settings Organizer vă permite să execute aceste instrumente doar cu un singur clic în loc de cercetare web pentru comanda shell dreptul să-l înceapă. Și cel mai bun: 1-abc.net Settings Organizer salvează toate setările modificate pentru fișierele de rezervă care fac mai ușor pentru a inversa modificări dacă este necesar. Accelerarea interfața Windows, aproape lipsită de securitate și de a face de lucru cu Windows la fel de ușor ca și doriți să fie - 1-abc.net Settings Organizer este un instrument puternic pentru a face toate aceste lucruri! Caracteristici: * Ușor de utilizat, interfata / * Configurare ușoară de comportament mouse-ului, folderele de sistem și setările de interfață / * Caracteristicile pot fi sortate și caracteristici pentru începători sau avansați / * Acces facil la instrumente Windows / * caracteristica Backup "ascunse" de a inversa modificările dacă este necesar, / * Programul poate fi instalat pe stick-uri USB, dischete sau aproape toate celelalte mass-media / * resurse re-scriere sistem foarte scăzut necesare

Requirements: -

What's new in this version: 25 new tuning features, Windows Vista ready, automatically displaying for what Windows version the selected tuning option is available.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested 1-abc.net Settings Organizer on 15 Jun 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
1-abc.net Settings Organizer Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1/5 (2 votes)
Poor
Your rating
Your review