Windows Vista Tweaker 2.24

Windows Vista Tweaker 2.24

Developer's description
Published by Thoosje.com on 30 May 2012
 • Size

  3.32 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  30 May 2012
 • Downloads

  1,174 (1 last week)

"Vista instrument gratuit Tweaker pentru a optimiza şi optimizarea"

Vista Tweaker este primul instrument gratuit de 100% profesional pentru a Tweak şi optimizarea Windows Vista! Mus au scule electrice cu funcţii mari şi peste 60 de trucuri care se pot aplica individual pentru a optimiza şi de a optimiza Windows Vista. Acest program este complet în condiţii de siguranţă şi optimizează sistemul Windows Vista fără a fi nevoie de necesitatea de a avea cunoştinţe de registru cu caracter personal şi setările de sistem.Acum 8 limbi sunt acceptate şi şi deja unul dintre cele mai populare şi Optimizarea Instrumente Optimizarea pe internet.Noile caracteristici de la versiunea anterioarăLimbiTweaker Vista are o caracteristică nouă limbă şi suportă acum 8 limbi. Limbile acceptate sunt: ​​engleză, germană, franceză, spaniolă, portugheză, italiană, olandeză şi turcă. Ea are o caracteristică atât de limbă supliment itâ???? E uşor să-l traducă în limba dvs. propria ţară prin editarea fişierului de limbă XML. Mai multe limbi sunt de aşteptat să fie lansat în curând ca şi japoneză, chineză şi rusă.Tweaks suplimentareThea nou Tweaker Vista are peste 10 trucuri suplimentar. Cu deja peste 50 de trucuri, în versiunea anterioară a Tweaker Vista, care face un instrument dintre cele mai cuprinzătoare şi numai prima de 100% utilitar gratuit profesional pentru a optimiza şi tweak Windows Vista pe piata.Backup, de import şi de a restabiliDe rezervă noi şi de import şi de a restabili functia face uşor pentru a salva setările de registry vă şi schimbaţi-le într-o clipă, dacă aveţi nevoie pentru a ajusta setarea vă computerul pentru anumite scopuri. Este, de asemenea, uşor de export sau pentru a reseta setările standard pentru mai multe computere trebuie să aibă o caracteristică pentru administratori.SprijiniVista Tweaker-a extins sprijinul său. On-line Una dintre cele mai importante extraâ???? Este de noua thatâ ghidul de utilizare???? Lui disponibile şi vor fi actualizate pe baze regulate. Există, de asemenea, un forum de suport pe www.Thoosje.com unde puteţi pune întrebări la bug-urile noastre de raport, moderatori şi pentru a găsi alte informaţii relevante.

Requirements: Windows Vista

What's new in this version: - Available now in 8 different languages, English, German, French, Italian, Spanish, Portuguese, Dutch, Turkish (more languages available soon) - More Tweaks and Optimization - Special Backup and restore Function - Import and export of Tweak lists - Extended Support and Forum - New User guide

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Windows Vista Tweaker on 30 May 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Windows Vista Tweaker Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (4 votes)
Medium
Your rating
Your review