3D Load Packer 1.93

3D Load Packer 1.93

Developer's description
Published by Astrokettle Algorithms on 25 Apr 2015

"Instrument de optimizare 3D spațiu dreptunghiular"

3D Load Packer (3DLP) este de optimizare a spațiului unic conceput pentru a vă ajuta să plan rapid și ușor cel mai bun aranjament compact de un număr de dimensiuni diferite obiecte dreptunghiulare 3D (denumit în continuare "Boxes"), în una sau mai multe incinte dreptunghiulare (denumite în continuare "Containere" ). 3DLP se bazează pe cele cu adevărat tridimensionale, cele mai dense și rapide algoritmi originale de ambalare.

Programul poate fi folosit pentru a optimiza planurile de încărcare multi-produs de orice containere dreptunghiulare, camioane, remorci, vagoane, cutii, paleti si cutii, precum și să fie aplicat la orice altă problemă de optimizare 3D-spațiu.

Încărcați 3D Packer poate optimiza peste mai multe containere în mai multe dimensiuni în același timp, ținând seama de set general box luate în considerare și a permis orientări spațiu box, specificate pentru fiecare cutie separat sau pentru toate cutiile împreună.

O limită generală de greutate de încărcare și limitele de greutate pe osie camion pot fi luate în considerare ca și constrângeri suplimentare sau factori reale de optimizare. Control deplin asupra box consola permis este de asemenea disponibil.

Programul dispune de o facilitate pentru specificarea costurile asociate pentru fiecare articol cutie / container, în scopul de a calcula totaluri și afectează pe optimizarea ca factori de prioritate suplimentar. Scopul de optimizare și alte setări principale sunt reglabile.

De obicei, de optimizare a reduce cantitatea de deșeuri de volum cu un factor de 1.5 - 2 cu privire la planificarea de încărcare manuală.

Requirements: Win95, Intel 486/DX4, 800*600 SVGA

What's new in this version: Html Help, Spanish language, Box Binding etc.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested 3D Load Packer on 25 Apr 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
3D Load Packer Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (3 votes)
Good
Your rating
Your review