UPSS Lite 20.1

Developer's description
Published by UPSS Systems on 26 Jan 2020
 • Size

  3.00 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $310 Buy full version
 • Updated

  26 Jan 2020
 • Downloads

  594 (8 last week)

"Software-ul universal Parcel Transport"

UPSS Pro, ambalajul & software Transport proiectat exclusiv pentru activitatea de transport maritim de vânzare cu amănuntul. Multi-Carrier, intern si international. UPSS Pro este solutia completa pentru toate nevoile dvs. de afaceri de vânzare cu amănuntul Transport. UPSS Pro vă va economisi timp și bani din prima zi să-l utilizați.

Ca un proprietar de afaceri Packaging & Transport, aveți control absolut și complet de toate ratele de vânzare cu amănuntul. Nu va trebui niciodată din nou să se refere la pagini și pagini de ratele de transport maritim și diagrame Zone. Toate taxele afisate sunt propriile rate de vânzare cu amănuntul. UPSS Pro va calcula automat toate taxele de ambalare dvs., inclusiv Muncii, Materiale și impozitul pe vânzări. Nu mai ghicitul sau taxe inconsistente de ambalare. Urmări orice pachet de la orice operator de transport. Transmite o operație profesionist și eficient de transport maritim. Toate taxele vor fi întotdeauna corecte și coerente cu comparații de prețuri de toți operatorii de transport. Acum inclus gratuit, controlul nostru total de unic, caracteristica globala de marcare.

Pentru a completa UPSS software-ul nostru de transport maritim Pro, puteți obține de la UPS și FedEx software-ul lor gratuit pentru procesarea pachetelor dvs. online la care vă convine. Prin utilizarea întâi software-ul nostru, vă poate procesa un pachet în câteva secunde în fața clientului și încă să fie capabil să le dea un adevărat UPS sau FedEx Număr de urmărire. După ce pleacă clientului, la care vă convine, vă poate procesa pachetul cu operatorul de transport gratuit software-ul on-line. În cazul în care orice companie înțelege Retail Business Software Transport este ne, și UPSS nostru Pro este cea mai bună dovadă. Prin încercarea de software-ul nostru veți obține garanția final, nu siruri de caractere atașat și fără nici o întrebare. Îndrăznim să comparați UPSS nostru Pro pentru orice Software Transport de vânzare cu amănuntul de pe piață.

Requirements: ANY Windows Operating System

What's new in this version: 2020 Carrier Rates Update

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested UPSS Lite on 26 Jan 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
UPSS Lite Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (3 votes)
Good
Your rating
Your review