Perfect Keyboard, Professional Edition 9.1.1

Perfect Keyboard, Professional Edition 9.1.1

Developer's description
Published by Pitrinec Software on 16 May 2020

"Atribuirea comenzilor cheie pentru macro-uri, tastați mai rapid"

De ce să tastați aceleași fraze din nou și din nou? De ce ai scris greșit? De ce să nu lăsați calculatorul să facă sarcini repetitive și plictisitoare? De ce nu au macro-uri care lucrează în orice aplicație Windows?

Tastatura perfectă este un premiat, timp de economisire de utilitate care rulează sub sistemele de operare Windows. Programul permite unui utilizator pentru a crea un fișier de fraze utilizate în mod frecvent, paragrafe, adrese de e-mail, macro-uri, intrări clipboard, script-uri, etc și să le folosească în orice aplicație doar prin tastarea o abreviere scurtă (text comandă rapidă) sau apăsând un hot -key (shortcut key). Perfect Tastatura acceptă înregistrarea macro (tastatură și / sau evenimente mouse-ul), astfel încât utilizatorul poate înregistra pur și simplu, macro-uri, mai degrabă decât să le programe. Perfect limbaj de scripting tastatură (+300 comenzi) ne permite să introduceți ora și data, activați o fereastră, aplicații de lansare, a gestiona fișiere și directoare, lucrul cu clipboard, descărca fișiere, format text și multe altele. macro-uri nu necesită crearea de abilități de programare, datorită instrumente de editare vizuale.

Requirements: 50MB hard disk space

What's new in this version: Several fixes in macros execution and in the user interface, fixed the problem when installer did not finish update.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Perfect Keyboard, Professional Edition on 16 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Perfect Keyboard, Professional Edition Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (3 votes)
Good
Your rating
Your review