Add Picture to PDF 5.3.2.1

Developer's description
Published by Picture into PDF on 26 Nov 2019

"Adăugați o imagine în PDF pentru a converti creatorul de software."

Adăugați imagine în format PDF pentru imagini în convertor PDF converti creați BMP în PDF, TIFF în PDF, PNG în PDF, GIF în PDF, JPG în document PDF pagini. Imaginile GIF în PDF generator de utilitate este un ușor de utilizat, rapid, rapid, accesibil și ușor de utilizat convertor PDF, care este special conceput pentru conversia de conversie fișiere de imagine lot într-un singur document PDF sau individuale. Programul imagine pentru generatorul de PDF-uri acceptă toate conversiile TIF în format PDF, JPEG în PDF și ICO în crearea fișierelor PDF. Imagine în PDF Converter freeware freeware este aplicația standalone nu este nevoie de Adobe Acrobat Reader pentru conversia imaginilor în PDF. Adăugați fișiere de imagine în listă și faceți clic pe butonul pentru conversie, convertorul le va crea direct într-un singur document PDF sau fișiere PDF individuale. Tiff Snapshot în software-ul de conversie PDF modifică cu ușurință orice tip de instantaneu, fotografie, imagini și imagine în fișier PDF cu rezoluție de calitate ridicată a imaginii. Obțineți fișiere PDF din programul de scanare imagine JPG scanat de software de conversie Imagestopdf sau Photo2PDF. Suport pentru Windows 7, Vista, XP, 2003, ME, NT, 2000, 98.

Imagine în PDF Caracteristici:
  * Creatorul nu are nevoie de Adobe Acrobat Reader
  * Creați imagini în pagini PDF, scanează în fișier PDF, grafice în fișier PDF, fotografii în format PDF și capturi de ecran în acrobat PDF.
 * Imagini în PDF creator inserați combinați îmbinare adăugați rândul său, importați mai multe imagini, grafice, scanări, faxuri în fișiere PDF.
 * Software-ul Image to PDF are opțiunea de a schimba dimensiunea paginii, marginea paginii și mărimea imaginii.
 * Image2PDF convertor are opțiunea de a crea PDF de toate imaginile listate într-un singur fișier PDF sau fișiere PDF individuale.
 * Conversia TIFF-urilor în mai multe pagini în format PDF.
 * Sprijină crearea de imagini lot.
 * Software-ul acceptă toate tipurile de grafică, faxuri, scanări, imagini, fotografii, imagini, fotografii, fotografii, fotografii, fotografii, capturi de ecran etc.
 * Suporta convertor pentru a crea toate formatele de imagine, cum ar fi BMP la PDF, JPEG la PDF, JPG la PDF, TIFF la PDF, PNG la PDF, GIF la PDF, TIF la PDF, etc

Requirements: 128MB RAM, 5 MB free disk space, .Net Framework 2.0 or more

What's new in this version: Adding new features for converting multiple picture to PDF

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Add Picture to PDF on 26 Nov 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Add Picture to PDF Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2/5 (1 votes)
Medium
Your rating
Your review