Microsoft OneNote 2406 Build 17726.20160

Microsoft OneNote 2406 Build 17726.20160

Developer's description
Published by Microsoft on 10 Jul 2024
 • Size

  4.11 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $79.95
 • Updated

  10 Jul 2024
 • Downloads

  2,894 (8 last week)

"Colecta informațiile într-un ușor de a găsi-"

Produsul Microsoft OneNote 2010, va oferi locul final pentru a stoca și partaja informațiile dvs. într-un singur, ușor de acces de locație. Textul de captare, imagini, video și audio cu note OneNote 2010 pentru a păstra gândurile, ideile și informațiile importante la îndemână.

NOTĂ:
Pentru a testa aplicația trebuie să se aplice pentru o cheie de proces

Principalele caracteristici ...

Funcționează perfect între aplicații:
 Â · Puteți plasa OneNote 2010 la partea a ecranului pentru a avea în mod constant la dispoziție pentru a lua notițe sau referințe în timp ce cercetarea pe Web prin intermediul Windows Internet Explorer, revizuirea un document în Microsoft Word 2010 sau crearea unui Microsoft PowerPoint 2010 slide. Atunci când aveți nevoie să vă amintiți unde ideile tale au venit de la, constată funcția legat vă permite să sari direct la sursa de informare cu doar un click.

Descoperi noi modalități de a organiza informațiile dvs.:
 Â · O îmbunătățită Bar de navigare vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a organiza și a sări între notebook-uri cu ușurință. Puteți, de asemenea, o mai bună vizualiza și extinde grupurile de pagini pentru a îmbunătăți structura notă și plasare. În plus, noile instrumente secțiune a face mai ușor de a accesa sau a copia secțiuni notebook-uri, sau să fuzioneze o secțiune în alta.

Fișier rapid de informații în locurile potrivite:
 Â · OneNote 2010 vă ajută să economisiți timp prin eliminarea necesității de a regrupa informații după fapt. Cu depunere rapidă, puteți alege cu ușurință un notebook de sen notele pentru ca le introduce din mai multe surse, inclusiv documente, pagini web și mesaje de e-mail.

A obține acces instantaneu la informațiile dvs.:
 Â · de căutare îmbunătățită în OneNote 2010 vă arată rezultatele de căutare pe măsură ce tastați. În plus, un nou sistem de clasificare învață din alegerile trecute, note prioritizarea, pagini, titluri de pagină și alegerile recente, astfel încât să puteți obține la informații mai rapid și mai ușor.

Accesati notebook-uri dvs. de aproape oriunde:
 Â · Este ușor de a lua notebook-ul peste tot, atunci când puteți edita și revizui notele de pe Web sau un smartphone. Cu OneNote 2010, puteți accesa, edita, partaja și de a gestiona notele pe mai multe locații și dispozitive.

Realiza mai mult cu o experiență îmbunătățită de utilizare:
 Â · OneNote 2010 simplifică modul în care accesați caracteristici. Noua vizualizare Microsoft Office Backstage înlocuiește meniul tradițional Fișier pentru a vă împărtăși, de imprimare și publică notele cu doar câteva clicuri. Nou la OneNote 2010, Panglica îmbunătățită vă permite să accesați comenzile preferate rapid și personaliza filele sau crea propria dvs. pentru a personaliza experiența la stilul dvs. de lucru

Cerinte:

 Â · Procesor: 500 de megahertzi (MHz) sau mai mare.
 Â · Memorie: 256 megaocteți (MO) RAM sau mai mult
 Â · Hard disk: 1,5 GB; o porțiune din spațiul de pe disc va fi eliberat după instalare dacă pachetul de download original este eliminat din unitatea de disc.
 Â · de unitate: unitatea CD-ROM sau DVD
 Â · Display: 1024x768 sau monitor de rezoluție mai mare.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Microsoft OneNote on 10 Jun 2017 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Microsoft OneNote Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (3 votes)
Medium
Your rating
Your review