Rainlendar Lite 2.20.1 Build 176

Rainlendar Lite 2.20.1 Build 176

Developer's description
Published by Rainy on 2 Sep 2023
 • Size

  43.00 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  2 Sep 2023
 • Downloads

  2,226 (1 last week)

"Un calendar personalizat."

Rainlendar este o aplicaţie de calendar bogat de caracteristici, care este uşor de utilizat şi nu ocupă mult spaţiu pe desktop. Cererea este independent de platforma, astfel încât să se poate rula pe toate sistemele de operare majore: Windows, Linux şi Mac OS X.
 
Aspectul poate fi personalizat cu piei şi puteţi amesteca chiar skin-uri diferite.
 
Este posibil de a utiliza Rainlendar cu aplicaţii de calendar şi alte. Rainlendar utilizează formatul iCalendar standard pentru a stoca evenimente şi sarcinilor sale astfel încât să puteţi transfera cu uşurinţă între aplicaţii. Puteţi să vă abonaţi, de asemenea, calendare online, inclusiv Google Calendar şi edita rezervările Outlook direct în * Rainlendar.
 
Rainlendar este o aplicaţie Unicode şi localizare de suport, astfel încât să puteţi folosi pe limba ta.

Toate evenimentele viitoare sunt prezentate într-o listă separată, unde puteţi vedea evenimentele săptămânii dintr-o privire. Puteţi decide cât de multe zile în avans, vă doriţi să vedeţi în listă. Diferite evenimente pot avea un aspect diferit, în lista astfel încât să puteţi identifica cu uşurinţă cele mai importante evenimente de la ceilalţi. Pictogramele din calendar sunt, de asemenea, disponibile în lista de evenimente şi alte ferestre pentru a face mai uşor pentru a separa evenimentele.

Puteţi avea, de asemenea, o listă separată pentru sarcinile tale pe termen lung. Lista de sarcini poate fi aranjat mai multe moduri, astfel încât să puteţi să vă păstraţi-l mai bine organizat. Asemenea, puteţi seta o dată scadentă pentru sarcinile pentru a vă asigura că vă veţi aminti să le facă la timp.

Veţi primi, de asemenea, o alarmă atunci când un eveniment sau de sarcina este util, astfel încât să nu-l pierdeţi. Alarma poate fi definit să fie stabilite pe orice durata, înainte de eveniment real astfel încât să aibă timp să se pregătească pentru ea.

Şi asta nu e tot. Verificaţi lista de caracteristici şi galeria pentru o mai bună imagine de ansamblu a tuturor lucrurilor Rainlendar pot face. Dacă găsiţi util merge la pagina de download şi du-te o copie.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Rainlendar Lite on 2 Sep 2023 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Rainlendar Lite Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review