Avira Antivir Virus Definitions for Avira 10 and Older April 18, 2024

Avira Antivir Virus Definitions for Avira 10 and Older April 18, 2024

Developer's description
Published by Avira GmbH on 17 Apr 2024
 • Size

  0.78 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  17 Apr 2024
 • Downloads

  157,639 (26 last week)

"Păstraţi Avira AntiVir până la data de."

Avira AntiVir PersonalEdition Classic este un sistem complet, usor de folosit program antivirus, conceput pentru a oferi protecţie antivirus de încredere pentru home-useri doar.

Avira PersonalEdition Classic în mod constant şi rapid scanează computerul pentru programele malware (cum ar fi viruşi, troieni, programe backdoor, farse, viermi, dialer, etc), fiecare acţiune de monitorizare a executat de către utilizator sau de către sistemul de operare şi de a fi capabil să reacţioneze prompt atunci când un program periculos este detectat. Acţiunile include repararea, ştergere, bloc, redenumi şi programe de carantină sau fişiere.

Avira PersonalEdition Classic are, de asemenea, protecţie sporită împotriva necunoscute din sectorul de boot-virusi, emiterea de alerte pentru sectorul de boot formate suspecte. Prin actualizarea permanenta a motorului de detectare, protecţia este asigurată în mod constant: utilizatorul poate seta produsul pentru a descărca actualizări atunci când sunt disponibile, astfel menţinându-te curat şi sigur.

Descărcaţi fişierul cu definiţii de virusi pentru a menţine întotdeauna Avira AntiVir până la data de.

Actualizarea manuală a AntiVir
Vă rugăm să mergeţi prin următorii paşi pentru a actualiza AntiVir Personal Edition Classic dvs. / Premium pe un PC, fără acces la internet.

 · Descărcaţi cel mai recent fişier virus definition (IVDF) pe un PC cu acces la internet.
 · Copiaţi fişierul descărcat-o de stocare portabil mass-media, cum ar fi un stick USB sau un CD-ROM pentru transferarea la PC fără acces la internet.
Notă: Extragerea din fişierul ZIP, nu este necesară.
 · Introduceţi stocare în PC-ul fără a avea acces la internet.
 · Start AntiVir Personal Edition Classic / Premium şi mergeţi în meniul "Update" şi selectaţi "Actualizare Manual".
 · Selectaţi fişierul descărcat IVDF de la mass-media de stocare şi faceţi clic pe "Open". PersonalEdition tau AntiVir Classic / Premium este acum de până la data de.

Important: Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că o protecţie eficientă împotriva ameninţărilor noi este posibilă numai cu un fişier de până la definiţia dată virusul. Actualizaţi-vă AntiVir PersonalEdition Classic / Premium cel puţin la fiecare a doua zi.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Avira Antivir Virus Definitions for Avira 10 and Older on 17 Apr 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Avira Antivir Virus Definitions for Avira 10 and Older Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (398 votes)
Very good
Your rating
Your review