Dr. DivX (Three Step DivX Encoding App) 1.0.6

Dr. DivX (Three Step DivX Encoding App) 1.0.6

Developer's description
Published by DivXNetworks, Inc. on 7 Feb 2018

"Cea mai ușoară modalitate de a crea un videoclip minunat DivX®"

Această descărcare conține Dr. DivX, prima și singura aplicație oficială de codare DivX de la creatorii de DivX. Dr. DivX este livrat împreună cu playerul DivX pentru redarea perfectă a conținutului video DivX, inclusiv a titlurilor DivX Video-on-Demand (VOD) și a codec-ului DivX Pro " o valoare de 19,99 USD și cel mai performant și cel mai avansat codec video din lume. Dr. DivX este proiectat pentru a permite oricui să creeze videoclipuri DivX de înaltă calitate în 3 pași simpli. Pur și simplu alegeți videoclipul, selectați setările și faceți clic pe Encode. Odată ce este codificat în video DivX, întreaga bibliotecă video poate fi stocată pe unități de hard disk, fără a se agita spațiul de stocare. Dr. DivX acceptă intrări video dintr-o varietate de surse, inclusiv MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DV, AVI, WMV, AVS și captura live de pe o cartelă de captură sau de pe o cameră web. DivX video, creând videoclipuri de înaltă calitate pe care le poți posta on-line, le poți arăta unui CD sau e-mail prietenilor prin rețele în bandă largă. Și, profilele de codare certificate DivX încorporate în Dr. DivX vă permit să creați filme DivX optimizate pentru redarea pe întreaga gamă de dispozitive hardware certificate DivX. Dr. DivX este cel mai simplu mod de a crea videoclipuri minunate cu aspect DivX.

Requirements: PIII 500, 128MB RAM, 8 MB Video Card, Minimum 24-bit color, DirectX 8 or later

What's new in this version: Latest 5.2 codec, Surround sound AC-3 audio, High Definition transport stream encoding, New and improved video analysis, MP3 CBR/VBR audio encoding, Additional 15 day trial extension, Improved MP3 audio bitrate level options

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Dr. DivX (Three Step DivX Encoding App) on 22 Mar 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Dr. DivX (Three Step DivX Encoding App) Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review