Kodi (XBMC) 20.4 / 21.0 Beta 2

Kodi (XBMC) 20.4 / 21.0 Beta 2

Developer's description
Published by Team XBMC on 11 Feb 2024
 • Size

  63.65 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  11 Feb 2024
 • Downloads

  33,963 (7 last week)

"O cerere de centru de mass-media."

XBMC este un premiat mass-media Application Center. XBMC este usor de folosit, arata neted, şi are o comunitate mare de ajutor.

XBMC este un premiat gratuit şi open source (GPL), software-ul media player şi centru de divertisment pentru media digitale. XBMC este disponibil pentru Linux, OSX, Windows, şi originale Xbox. Creat în 2003 de către un grup de programatori ca minte, XBMC este un proiect non-profit rula şi dezvoltat de către voluntari situate în întreaga lume. Mai mult de 50 de dezvoltatori de software au contribuit la XBMC, şi peste 100 de traducători au lucrat pentru a extinde REACH sale, făcându-l disponibil în mai mult de 30 de limbi.

În timp ce funcţiile de XBMC foarte bine ca un standard de jucător cerere mass-media pentru computer, acesta a fost proiectat pentru a fi partenerul perfect pentru HTPC dumneavoastră. Sprijinirea o gamă aproape nesfârşită de control de la distanţă, şi combinate cu interfata frumos şi puternic motor de jupuire, XBMC se simte foarte natural de a utiliza de la canapea şi este soluţia ideală pentru teatru casa ta.

În prezent, XBMC poate fi folosit pentru a reda aproape toate audio populare formate video şi în jurul. Acesta a fost proiectat pentru redarea de reţea, astfel încât să puteţi transmite multimedia de oriunde din casa sau direct de pe internet, folosind, practic, orice protocol disponibil. Foloseste-media ca este: XBMC poate reda CD-uri şi DVD-uri direct de pe disc sau fişier imagine, aproape toate formatele populare de arhivă de la hard disk, şi chiar şi fişiere interiorul arhivelor ZIP şi RAR. Acesta va scana chiar toate de media şi de a crea în mod automat o bibliotecă personalizat complet cu capace de box, descrieri, si fanart. Exista functii de redare şi slideshow, o prognoza meteo caracteristică şi vizualizări multe audio. Odată instalat, computerul va deveni un tonomat pe deplin funcţional multimedia.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Kodi (XBMC) on 11 Feb 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Kodi (XBMC) Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (16 votes)
Good
Your rating
Your review