Weather Clock 4.5

Weather Clock 4.5

Developer's description
Published by Respect Soft on 5 Oct 2013

"Ia lucrurile și să nu uitați umbrela"

Acest lucru, de utilitate simplificată ceas cu numeroase funcții oferă o mulțime de informații utile dintr-o privire. Deși se dă afișare digitală standard,, o mână de skin-uri oferă această aplicație un pic de fler.
Vremea ceas vă prezintă cu un ceas extinsă afișaj digital, împreună cu data, temperatura curentă, și de condițiile meteorologice actuale de o locație specificate de utilizator. Din fericire, puteți selecta ceea ce este afișat în cazul în care nu doriți să renunțe la spațiul tavă.
Un calendar este ușor accesibil cu un rapid clic dreapta a ecranului programului în tava de sistem. Alarme însoțite de mesaje pop-up și fișierele audio preferate poate fi setat pentru a lansa fișiere, aplicații, sau pentru a inchide operatiunile.
În plus, o funcție de amânare și sincronizarea cu servere ceas atomic sunt un plus.
Cu atât de multe particularizări, oricine poate aprecia ieșirea generos acest software.

Requirements: Internet Connection

What's new in this version: Version 4.5 - Fixed bugs with getting the weather data Version 4.4 - Fixed a bug with getting the weather data Version 4.3 - Fixed some bugs Version 4.1 - Auto hide the main dialog at windows startup

 • Updated

  5 Oct 2013
 • Downloads

  7,832 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Weather Clock on 5 Oct 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Weather Clock Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (38 votes)
Good
Your rating
Your review