Run Service ActiveX 2.0

Run Service ActiveX 2.0

Developer's description
Published by Eltima Soft GmbH on 23 Jan 2015

"Un instrument pentru crearea rapidă de Windows Service."

Run sevice control ActiveX este un instrument puternic care permite dezvoltatorilor de software pentru a adăuga şi de a folosi avantajele oferite de serviciile Windows în cererile lor. Printre beneficiile de utilizare Run sevice componente ActiveX este capacitatea de a utiliza de pornire automată la boot-timp pentru a asigura disponibilitate maximă a aplicaţiilor critice de sistem, executaţi programele de la fundal, fără intervenţii de utilizare, punerea în aplicare de administrare de la distanţă, repornire automată şi mai mult! Înregistra doar controlul ActiveX în sistemul dvs. şi puneţi-l pe formular. Acum, puteţi folosi toate beneficiile Windows Services. Folosind acest Run sevice control ActiveX de metode, evenimente şi proprietăţi va fi capabil să preia controlul complet asupra stării de serviciu (pornire / oprire / pauză de servicii), cererea de lansare în subiect nou, pentru a defini grupul de servicii care cererea dumneavoastră face parte, de a modifica Grupul de servicii pentru dependenţe, etc Run ActiveX Serviciul poate fi uşor de utilizat cu aproape orice mediu modern Integrat de Dezvoltare.

Requirements: WindowsXP/2000/2003 OS

What's new in this version: Start/Stop/Pause Windows service; Create/Delete windows service; Launch Service in separate (new) thread; Easy-to-use service properties management; Events processing Start/Stop/Pause;

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Run Service ActiveX on 23 Jan 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Run Service ActiveX Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review