Devart T4 Editor for Visual Studio 2010 1.00

Devart T4 Editor for Visual Studio 2010 1.00

Developer's description
Published by Devart on 9 Oct 2017
  • Size

    1.57 MB
  • License

    Freeware
  • OS

    Windows
  • Price

    $0
  • Updated

    9 Oct 2017
  • Downloads

    294 (1 last week)

"Puternic VS add-in pentru editare șabloane T4"

Devart T4 Editor este un puternic Visual Studio 2010 add-in pentru șabloane editare T4 cu evidențierea sintaxei, IntelliSense, cod care definesc, și toate caracteristicile de editor de text de primă clasă add-in pentru Visual Studio. Acesta oferă foarte înaltă performanță și facilitează crearea template-uri T4 ușor și mai rapid.

Caracteristici cheie

* Intellisense
Editor Devart T4 oferă Intellisense globale care să includă toate Visual Studio C # și Visual Basic caracteristici IntelliSense - ponturile, informatii parametru, cod de finalizare, și sprijină în plus o listă de finalizare pentru directivele șablon. T4 editor liste IntelliSense toate disponibile C # clase și membrii, chiar și cele care sunt în inclus fișiere șablon și în adunările care se face referire.

* Syntax Highlighting
Editor Devart T4 scoate în evidență directivele șablon, C # și cod Visual Basic. Puteți distinge cu ușurință textul de apeluri de funcții. Fonturi si culori pentru modele pot fi personalizata pentru orice editor de Visual Studio cod.

* Du-te
Devart T4 Editor vă permite să mergeți la definițiile și declarațiile de obiecte și membri, dacă acestea sunt prezente în fișierul șablon sau fișierele incluse.

* Include
Devart T4 Editor acceptă șablon pe mai multe niveluri, inclusiv. Toate clasele de la template-uri incluse sunt disponibile în Intellisense, și puteți naviga la ei cu comenzile de meniu Du-te la.

* Conturarea
Editor Devart T4 acceptă caracteristica cod pliere rapid si convenabil. Puteți ascunde sau afișa blocuri de control T4, ceea ce simplifică înțelegerea șablon și editare.

* Editor Personalizare
Puteți activa sau dezactiva Intellisense, ambalaj cuvânt, spațiu virtual, numerele de linie, etc. Fonturi și culori pentru a evidenția sintaxa, de asemenea, poate fi schimbat.

* Crestarea
Editor Devart T4 oferă indenting.You personalizate și inteligente nu au nevoie să adăugați spații sau caractere tab manual.

* Cod de formatare
Devart T4 Editor vă permite să formatați în mod automat șabloane.


T4 Editor pentru Visual Studio 2008 este disponibil aici http://www.devart.com/T4-Editor/t4editor.exe

Requirements: Visual Studio 2010

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Devart T4 Editor for Visual Studio 2010 on 9 Oct 2017 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Devart T4 Editor for Visual Studio 2010 Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1/5 (2 votes)
Poor
Your rating
Your review