VS.Php Standalone Edition 2.6.4.5645

VS.Php Standalone Edition 2.6.4.5645

Developer's description
Published by Jcx.Software Corp on 17 Jan 2014

"Editor php construit pe Visual Studio 2005"

VS.Php independent Edition vă permite să creați, să editați și să implementeze aplicații PHP folosind interfața familiară de Visual Studio IDE 2005. Spre deosebire de alte produse de PHP IDE, VS.Php foloseste interfata familiara a Microsoft Visual Studio.Net permite dezvoltatorilor PHP pârghie toate caracteristicile Visual Studio.Net oferă. Cu această ediție de VS.Php nu aveți nevoie pentru a cumpara Visual Studio 2005, deoarece aceasta este inclusă cu VS.Php.

Lucrul cu proiecte PHP nu a fost niciodată mai ușor, VS.Php oferă bogate caracteristici de management de proiect pentru proiecte similare ASP.Net. Pentru că mulți dezvoltatori deply aplicațiile lor PHP în serverele non-Windows, VS.Php oferă de asemenea suport de implementare pentru servere la distanță în cazul în care aveți posibilitatea să implementați aplicația PHP pe o apasare a unui buton.

Editorul php vă oferă cel mai productivitatea, oferindu-vă acces la PHP construit în funcții și module, precum și funcții și clase. Puteți include chiar și clase de PEAR în proiectul dumneavoastră și VS.Php va afișa simbolurile în funcție de intellisense. În timp ce parametrii tastarea VS.Php vă va ghida prin procesul de oferindu-vă sugestii cu privire la parametrii de funcția sau metoda care lucrați. Și, la un moment dat, VS.Php va evidenția orice eroare de sintaxă în cod. Nu aveți pentru a rula script-ul pentru a afla dacă aveți erori de sintaxă. VS.Php vă va spune în timp real.

What's new in this version: http://www.jcxsoftware.com/jcx/vsphp/changelog

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested VS.Php Standalone Edition on 17 Jan 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
VS.Php Standalone Edition Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review