Dynamsoft SCM Anywhere Standalone 2.2.1

Dynamsoft SCM Anywhere Standalone 2.2.1

Developer's description
Published by Dynamsoft on 13 May 2017
 • Size

  18.73 MB
 • License

  Commercial
 • OS

  Linux, Mac OS, Windows, Other
 • Price

  $299 Buy full version
 • Updated

  13 May 2017
 • Downloads

  177 (1 last week)

"Pe bază de soluție software CM SQL Server"

Dynamsoft SCM Anywhere Standalone este managementul configurației software bazat pe SQL (CSM), soluția cu controlul versiunilor complet integrate, problema de urmărire și de a construi automatizare.

Proiectat pentru echipele de dezvoltare, atât centralizate și distribuite, SCM Anywhere Standalone ajuta echipele de dezvoltare de a oferi produse de software mai repede și promovează colaborarea în echipă printr-un control centralizat de fișiere de cod sursă, activități de echipă, statutul de element de muncă și rapoarte de bug-uri.
Controlul World Class Version
Pe baza second dovedit pe scară largă SourceAnywhere, SCM Anywhere Standalone introduce mai multe caracteristici noi de control al versiunii, cum ar fi raftul / Unshelve, Sucursala Project & Merge, localitate așteptare Change.
Postul de muncă și Bug / Issue Tracking
SCM Anywhere Standalone oferă complet personalizabil și de urmărire a fluxului de lucru condus bug / problema. Puteți personaliza domeniu, formă de utilizare, flux de lucru, notificare e-mail și securitate în funcție de nevoile echipei tale.
Construieste Automatizari
SCM Anywhere Standalone se integrează cu CruiseControl.NET și ANT pentru a oferi integrare continuă și sprijin automat construi.
Visual Studio, Eclipse și Integrare MSSCCI
SCM integreaza Oriunde autonomă complet cu Visual Studio 2005/2008/2010 (screenshot) și Eclipse (screenshot). Puteți utiliza, de asemenea, caracteristici majore de control al versiunii în Visual Studio 6, 2003, Delphi și multe alte IDE-uri care acceptă MSSCCI.
Cross Platform
În afară de un client nativ pentru Windows, SCM Anywhere Standalone oferă un client Java care permite dezvoltatorilor să acceseze registrele centrale de cod de la orice sistem de operare care acceptă mediul runtime J2SE Java, inclusiv Mac, Linux, și mai mult.
Mai multe stiluri de dezvoltare
SCM Anywhere Standalone susține Microsoft Visual SourceSafe (VSS) stil de lucru, Team Foundation stilul de lucru și stilul de lucru CVS / Subversion.
Migrația efort de la VSS
VSS Import Instrumentul este prevăzut să importe Visual SourceSafe (VSS) date la CSM arhive oriunde autonome.
Acces de la distanță rapid și sigur

Requirements: Microsoft .NET Framework 3.0 (with SP1 or above is recommended.) or 3.5 is required

What's new in this version: Fixed bugs

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Dynamsoft SCM Anywhere Standalone on 15 May 2017 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Dynamsoft SCM Anywhere Standalone Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review