HttpMaster Professional 4.7.0

HttpMaster Professional 4.7.0

Developer's description
Published by Borvid on 21 May 2020
 • Size

  4.17 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $99 Buy full version
 • Updated

  21 May 2020
 • Downloads

  453 (1 last week)

"API și dezvoltare web și instrument de testare"

HttpMaster este un instrument de dezvoltare și testare pentru serviciile web REST și aplicațiile API. HttpMaster poate afișa și valida cele mai comune formate REST; XML, JSON și HTML și suportă, de asemenea, parametri dinamici puternici, expresii de validare a datelor de răspuns, lanț flexibil de solicitare și multe alte proprietăți. Toate aceste caracteristici principale, împreună cu multe alte opțiuni, oferă capabilități HttpMaster pentru o testare temeinică a serviciilor web și testării API.

Proiectul HttpMaster (fișier hmpr) expune un număr mare de opțiuni pentru a ajusta cererile web generate, de exemplu, pentru a specifica metoda http, valorile antetelor http, codarea URL a parametrilor, valorile globale ale URL-ului și șirului de interogare, redirecționările, tipurile de conținut, codificare și multe altele.

Una dintre caracteristicile mai puternice ale HttpMaster este legarea solicitărilor. Este un mecanism flexibil pentru combinarea mai multor solicitări în loturi de execuție, în care fiecare cerere utilizează date din cererea anterioară. Aceasta permite automatizarea completă a testelor aplicațiilor web.

HttpMaster sprijină, de asemenea, definirea parametrilor dinamici care pot fi utilizați pentru a simula variațiile datelor de intrare sau pentru a crea valori globale pentru reutilizare în mai multe cereri.

La executarea cererilor web, HttpMaster vă permite să monitorizați și să revizuiți datele complete de solicitare și răspuns ale fiecărei solicitări executate. Datele de răspuns pot fi validate utilizând reguli de validare; dacă regulile de validare sunt definite pentru elementul de solicitare, HttpMaster va evalua execuția specială ca fiind de succes numai dacă va trece regula de validare completă.

Când lucrați cu HttpMaster, veți folosi interfața intuitivă a utilizatorului cu filele, pictogramele descriptive, butoanele "ajutor rapid" și fișierul de ajutor integrat.

Requirements: x64/x86 PC with Microsoft Windows 7 or later

What's new in this version: Support for parameters that generate random values. Extract parameter data from file with JSONPath/XPATH expression. Save project file in compact form for smaller file size. Improved JSONPath/XPath query error handling during validation and chaining. Updated UI for managing project parameters.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested HttpMaster Professional on 21 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
HttpMaster Professional Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (2 votes)
Excellent
Your rating
Your review