Total Validator Test for Mac 15.0.2

Total Validator Test for Mac 15.0.2

Developer's description
Published by Total Validator on 8 May 2020
 • Size

  36.38 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Mac OS
 • Updated

  8 May 2020
 • Downloads

  768 (1 last week)

"Accesibilitate și validator HTML"

De ce să folosiți instrumente separate de validare pentru a verifica paginile dvs. web atunci când aveți nevoie doar de una?

Total Validator efectuează cele mai importante 5 validări pe paginile dvs. web: Validarea HTML și CSS în conformitate cu specificațiile W3C publicate; validarea accesibilității în conformitate cu orientările WCAG și US 508; verificarea ortografică utilizând una din cele cinci limbi; și testarea legăturilor rupte. Rețineți că această versiune de test efectuează validări de accesibilitate și validare HTML și emite un rezumat. Obțineți versiunile Basic sau Pro pentru CSS, verificarea ortografiei și a link-urilor și pentru a vedea rezultatele detaliate.

De ce aceste 5 validări ...

Roboții din motoarele de căutare / păianjeni sunt foarte agitați și nu vor căuta sau indexa un anumit sau întregul site dacă întâlnesc cod HTML nevalid, deci dacă doriți să fiți listat corect, trebuie să vă asigurați că HTML-ul dvs. este valid.

Doar pentru că puteți utiliza site-ul dvs. nu înseamnă că cineva cu handicap poate. Ar trebui să vă asigurați că site-urile dvs. sunt conforme cu Ghidul de accesibilitate W3C WCAG (și care înseamnă, de asemenea, strict HTML W3C validat) sau standardul US Secțiunea 508, dacă doriți ca site-ul dvs. să fie accesibil tuturor.

Ortografia este adesea lăsată necontrolată și va face ca site-ul dvs. să arate și să se simtă neprofesionist și chiar inutilizabil.

Link-urile rupte sunt blestemul fiecărui webmaster, puteți obține corecte legături interne, dar site-urile externe tind să se schimbe tot timpul și nu există nimic care să facă ca site-ul dvs. să pară mai rău decât un link către nicăieri. Deci, trebuie să verificați în mod regulat site-ul dvs. pentru link-uri rupte.

Rețineți că această versiune de testare validează doar accesibilitatea și codul HTML și este concepută astfel încât să puteți vedea dacă aveți o mulțime de probleme și decideți dacă să faceți upgrade la versiunile Basic sau Pro pentru mai multe validări și să identificați unde vor ajuta problemele repara-le.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Total Validator Test for Mac on 8 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Total Validator Test for Mac Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review