Web Link Validator 5.7

Web Link Validator 5.7

Developer's description
Published by REL Software on 18 Jul 2013

"Web Link Validator este un instrument verificatorul legătură."

Web Link Validator este o soluție completă pentru analiza site-ul dvs., corectarea erorilor și de verificare pentru link-uri moarte. Mai mult decât un verificator de link, acest software-ul poate verifica, de asemenea, pentru erorile de ortografie și alte probleme cu site-ul dvs.. Pentru flexibilitate maximă, verificatorul link-ul, de asemenea, funcționează cu site-urile Flash și site-uri JavaScript. Software-ul este ușor de utilizat și plin de caracteristici pentru a vă asigura că clienții dvs. au o experiență optimă de navigare și să vină înapoi la site-ul dvs. în mod repetat. Software-ul va funcționa perfect pe orice site, indiferent dacă acesta este securizat, protejat prin parolă sau pe un server proxy. Programul, de asemenea, o genereaza rapoarte cuprinzătoare într-un format HTML perfect lizibile. Aceste rapoarte pot fi trimise în mod automat adresa dumneavoastră de e-mail, precum. Aceasta solutie ofera o suita esențială pentru webmasteri, administratorii site-ului și dezvoltatori web. Cu acesta, puteți spori încrederea și loialitatea clienților dumneavoastră în compania dumneavoastră.

Requirements: 32MB RAM, 5 MB of free disk space

What's new in this version: Added support of HTML5 tags and attributes, support of compression schemas: gzip, deflate, verification engine improvements

 • Updated

  18 Jul 2013
 • Downloads

  461 (5 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Web Link Validator on 18 Jul 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Web Link Validator Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1.5/5 (3 votes)
Poor
Your rating
Your review