KoolMoves 9.9.3

Developer's description
Published by Lucky Monkey Designs LLC on 23 Apr 2019

"Software de animație low cost Html5"

Folosit atât de profesioniști, cât și de începători pentru a crea un conținut interactiv bogat pentru site-uri web, KoolMoves este un instrument popular de creare a animațiilor cu recenzii din industria rave! Combinând ușurința în utilizare cu o multitudine de efecte puternice de animație, KoolMoves face ușor și ieftin crearea de animații de calitate profesională pentru site-urile web. Acesta oferă biblioteci de text și efecte și clip art. Koolmoves exportă ca Html5 prietenos mobil cu widget-uri jQuery Mobile, slideshow-uri animate GIFS, AVI / MP4, SWF și slider Jssor. Este inclus și un expert simplu pentru exportul ca aplicație mobilă Android.

Requirements: 500 MB RAM recommended

What's new in this version: Added two additional Html5 animation frameworks to choose from; added the capability to specify the language of the web page; added the capability to list the sizes of files used in the animation; fixed a problem with centering the canvas on the web page.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested KoolMoves on 24 Apr 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
KoolMoves Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (3 votes)
Very good
Your rating
Your review