KoolMoves 9.9.1

Developer's description
Published by Lucky Monkey Designs LLC on 11 Feb 2019

"Html5 și software-ul de animație Flash"

Folosit atât de profesioniști, cât și de începători pentru a crea conținut interactiv bogat pentru site-uri web, KoolMoves este un instrument popular de scriere Flash cu recenzii din industria rave! Combinând ușurința utilizării cu o multitudine de efecte de animație puternice, KoolMoves face ușor și ieftin crearea de animații de calitate profesională pentru site-uri web. Pe măsură ce Adobe Flash (R) sa dezvoltat în standardul pentru animație pe web, KoolMoves a apărut ca o alternativă avansată, dar ieftină la Flash. Dispune de biblioteci de efecte de text, șabloane Flash și miniaturi. Pentru utilizatorii avansați, are scriptul de acțiune Flash AS1 / AS3 și componentele acestuia. În plus, Koolmoves exportă acum ca AVI / MP4 și mobile Html5 cu widget-uri jQuery Mobile și slide-uri slider Jssor. Este inclus și un expert simplu pentru exportul ca aplicație mobilă Android.

Requirements: 500 MB RAM recommended

What's new in this version: Added support for Google web fonts. Added support for setting the distance between boundary points when drawing freehand. Fixed a number of problems.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested KoolMoves on 11 Feb 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
KoolMoves Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (3 votes)
Very good
Your rating
Your review