Animated Introduction to Adobe Photoshop Elements 5.0

Animated Introduction to Adobe Photoshop Elements 5.0

Developer's description
Published by Andrei Doubrovski on 25 Mar 2015

"Video-carte pentru Photoshop Elements utilizatori"

Ajutor-carte pentru utilizatorii de Adobe Photoshop Elements. Tutoriale sunt ilustrate cu clipuri video care arată în jurul programului.

Sunteți în căutarea pentru un curs video? Cele 76 clipuri încorporate poate fi jucat ca un film de lung-metraj și full-size singur. Controalele elaborate permit să găsiți instantaneu orice fragment.

În același timp, interfața carte are mai multe funcții disponibile în cititori populare și browsere - Cuprins, semne de carte, căutare de text, etc

Cursul vă introduce la tehnicile esențiale ale programului - de culoare și tonale ajustări, straturi, transformari, selectarea și mascare.

Versiunea completă a acestei cărți vine la tine cu un plasture descoperirea de mascare nedocumentat și selectarea funcțiilor de Elemente

De asemenea, cartea propune o colectie de solutii practice. Poze reale sunt consolidate, retușată, manipulate pentru tine în timp real, care arată cele mai eficiente combinații ale tehnicilor explicate.

Requirements: 16 Mb free space

What's new in this version: Better movies, easier navigation, bookmarks, and much more

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Animated Introduction to Adobe Photoshop Elements on 25 Mar 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Animated Introduction to Adobe Photoshop Elements Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (3 votes)
Good
Your rating
Your review