Neat Image 8.5.1

Developer's description
Published by ABSoft on 3 Mar 2020
 • Size

  12.31 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $39.90
 • Updated

  3 Mar 2020
 • Downloads

  5,969 (2 last week)

"Vă ajută să vă reduce zgomotul vizibil în imagini."

Zgomotul este o problemă gravă, care împiedică de înaltă calitate de procesare digitală a imaginii. În fotografia digitală, chiar şi cele mai recente de consum şi la nivel prosumer-camere produc imagini cu o componenta de zgomot uşor de observat.

Această componentă este deosebit de puternică în imagini luate de la mare ISO / ASA rate. Zgomotului reduce calitatea vizuală a imaginilor digitale şi tipărire rezultate. Unele operaţiuni de procesare a imaginii, cum ar fi ascutit, face calitatea imaginilor zgomotoase chiar mai rau.

Neat Image este un program care reduce zgomotul vizibile în imagini fotografice digitale.

Neat Image este o aplicaţie digitală filtru special concepute pentru a reduce eficient zgomotul vizibil în imagini fotografice digitale.

Image Neat detectează, analizează şi elimină zgomotul de imagine. Calitatea de filtrare este mai mare decât cea a altor programe, deoarece Image Neat ia în considerare caracteristicile specifice ale anumitor dispozitive de achizitie de imagine, făcând filtrare mult mai exacte.

Puteţi antrena programul pentru a se adapta la aproape orice instrument de intrare (aparat de fotografiat digital, scaner, etc). Accesul la set bogat de setările de filtrare vă permite să obţineţi cu uşurinţă nivelul dorit de reducere a zgomotului.

În plus faţă de filtrarea zgomotului de imagine Neat poate face imaginile mai clare arata. Acest lucru se face fără nici o degradare a calitatii imaginii (care este, de obicei, inevitabil, cu imagini zgomotoase). Combinaţia de ascuţire şi filtru de zgomot face un astfel de efect posibil.

Image Neat este în prezent produsă în patru ediţii: Demo, Acasa, Pro şi Pro +. Demo este o ediţie gratuită a software-ului uşor, cu funcţionalitate limitată. Home este ediţia de vânzare cu amănuntul de imagine Neat pentru utilizatorii de acasă. Pro este ediţia de vânzare cu amănuntul de imagine Neat pentru utilizatorii profesionişti. Pro + include suplimentar o versiune plug-in de filtru de zgomot.

Limitări:

 · Demo este o ediţie gratuită a software-ului uşor, cu funcţionalitate limitată
 · Prima ediţie este pentru utilizatorii de acasă care au volume mici de imagini pentru a le prelucra
 · Pro Edition oferă profesioniştilor cu procesare a imaginii 16-biţi şi nelimitate de aşteptare / dozare capacităţile
 · Pagina principală + şi Pro + ediţii includ plug-in Photoshop-compatibil cu versiunea a filtrului (aplicatie de sine statatoare este inclus de asemenea)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Neat Image on 3 Mar 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Neat Image Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (22 votes)
Good
Your rating
Your review