Email Sender Express Pro 5.0

Email Sender Express Pro 5.0

Developer's description
Published by Emailsmartz Express Pro on 21 Apr 2019

"Bulk Email Sender Email Newsletter Software"

Bulk Email Sender este un software eficient pentru realizarea de campanii de e-mail marketing de succes. Puteți specifica de timp și programul pentru a trimite buletine de știri.
Alte caracteristici includ:
1. Email Sender Pro vă ajută să vă pentru a defini grupuri de clienți vizate. De asemenea, vă permite să lista de abonați în diferite grupuri de discuții cu ușurință pentru a modifica.
2. Puteți activa sau dezactiva beneficiarilor individuali pentru a primi Corespondență specifice. Puteți importa sau exporta adrese dintr-un singur fișier (. Txt și. Csv) sau de director.
3. Importul adrese din Outlook Address Book pentru dvs. Email Sender Express Pro și vice-versa este o sarcină ușoară. Asemenea, puteți trimite mesaje compuse în Outlook E-mail Editor.
4. Software-ul vă ajută să filtra abonații care au optat pentru a nu mai primi pe viitor Corespondență, în scopul de a dezactiva beneficiarilor.
5. Software-ul face uz de variabile dinamice care reprezintă numele destinatarului în timpul compunerii mesajului. Cu aceasta, numele destinatarului va fi folosită în mod automat atunci când mesajul este trimis.
6. Accesați raportul de stare a Corespondență atunci când buletinul este trimis. Raportul de stare vă actualizează în cazul în care poștală a fost cu succes sau nu. În cazul în care e-mail nu, vei ajunge sa cunosti motivul pentru același lucru.
7. Tehnica multithread vă ajută să trimiteți mail-uri rapid la 50.000 pe oră.
8. Vrac Expeditorul e-mail trimite atașamente și multi-fișiere atașate în orice format. Text și HTML formate ambele sunt acceptate.
9. Nou! Îmbunătățit de e-mail de design Editor are de-a construit editor WYSIWYG, utilizatorii pot face cu ușurință modificări la campaniile de e-mail. Editorul vă permite să formatați cu ușurință text, adăugați link-uri, încărca și insera imagini, și mai mult. De asemenea, vă permite să alegeți de la opt modele de designer.
10. Nou! Editor HTML integrat permite utilizatorului de a personaliza designul de e-mailuri la nivel de cod.
11. Check, spam-ul a evalua mesajele de poștă electronică arată ceea ce este necesar pentru a fi schimbat pentru a se asigura că ajunge la inbox abonat.

Requirements: Pentium-133 CPU, 64 MB RAM

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Email Sender Express Pro on 16 May 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Email Sender Express Pro Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review