GMail Drive Shell Extension 1.0.20

GMail Drive Shell Extension 1.0.20

Developer's description
Published by Bjarke Viksoe on 6 Feb 2017
 • Size

  377.16 KB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  6 Feb 2017
 • Downloads

  14,351 (5 last week)

"Utilizaţi Gmail ca un mediu de stocare."

GMail Drive este o extensie Spaţiu de nume Shell, care creează un sistem de fişiere virtuală în jurul valorii de contul dvs. Google Gmail, permiţându-vă să folosiţi Gmail ca un mediu de stocare.

GMail Unitate creează un sistem de fişiere virtual pe partea de sus a dvs. de cont Google, Gmail şi vă permite să salvaţi şi de a prelua fişierele stocate pe contul dvs. de Gmail direct din interiorul Windows Explorer.

Unitate GMail adaugă literalmente o nouă unitate la computer în folderul My Computer, în cazul în care puteţi crea dosare noi, copiere şi fişiere dragndrop extinderea to.GMail Unitate shell-ul este un instrument care creează un sistem de fişiere virtual.

Inca de la Google a început să ofere utilizatorilor Gmail de e-mail, care include spaţiu de stocare de 1000 de megabytes, aţi avut o multime de spatiu de stocare, dar nu foarte mult să-l umple cu.

Cu unitate GMail poţi copia cu uşurinţă fişiere în contul dvs. de Gmail şi a prelua din nou. Atunci când creaţi un nou fişier folosind GMail Drive, acesta generează un e-mail şi mesajele cu Contul dvs..

De e-mail apare în folderul Inbox normală, iar fişierul este ataşat ca un ataşament de e-mail. Unitate Gmail verifică periodic contul de e-mail (folosind funcţia de căutare Gmail) pentru a vedea dacă fişierele noi au ajuns şi pentru a reconstrui structurile de directoare.

Dar, practic Unitate GMail acţionează ca orice alt hard-disk instalat pe computer.
Aveţi posibilitatea să copiaţi fişiere către şi de la directorul unităţii GMail pur şi simplu prin utilizarea dragndrop ca şi cum ai folosit pentru a cu dosarele Explorer normale.

Deoarece fişierele de Gmail va duce la fragmentarea dosarul Inbox, este posibil să doriţi să creaţi un filtru, în Gmail pentru a muta automat fişierele (prefixate cu litere GMAILFS) în folderul de poştă electronică arhivate.

Vă rugăm să reţineţi că unitatea Gmail este încă un instrument experimental. Există încă o serie de limitări ale sistemului de fişiere (cum ar fi dimensiunea fisierului total trebuie să fie mai mică de 40 de caractere), şi aceasta nu face uz pe deplin de protocoale de internet securizate disponibile.

Vă rugăm să fiţi conştienţi de faptul că sprijinul pentru acest instrument se poate suspenda în orice moment în cazul în care Google decide să blocheze utilizarea acestuia.

Requirements: Internet Explorer 5 or better

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested GMail Drive Shell Extension on 18 Sep 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
GMail Drive Shell Extension Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (45 votes)
Good
Your rating
Your review