FTP
FTPGetter Standard 5.97.0.275

FTPGetter Standard 5.97.0.275

Developer's description
Published by FTPGetter Team on 10 Jun 2024

"Aveti nevoie de upload zilnic noutati site-ul?"

Câți pași ai nevoie pentru a încărca update-site-ul dvs. de pe server? Să numărăm: a rula un client FTP, conectați la server, selectați fișierele sursă și foldere de pe PC-ul dvs., selectați un folder destinație pe un server FTP și apăsați butonul Upload. Rezultatul este cinci. Destul de un pic? De ce nu lasa computerul dvs. face toate acestea pentru tine? Ai nevoie de FTPGetter.

FTPGetter este un planificator sigură de automatizare FTP. Tot ce ai nevoie este de a crea profiluri de servere FTP cu care programul va lucra. FTPGetter sprijină FTP și FTP sigure peste protocoale SSL, autorizația folosind PEM / ASN1 sau certificate PKCS12 și chei, conexiune prin FTP / SOCKS / HTTP proxy și controlul lățimii de bandă. Pentru fiecare profil de server, sunt create sarcini de automatizare: de încărcare sau de descărcare, fișierele și folderele sursă, dosarul de destinație. Comparație preliminară a sursei si destinatiei fișiere de data modificare / timp, MD5 hash sau dimensiune permite transferuri de numai fișierele noi sau modificate.

FTPGetter are o caracteristica unica de a folosi wildchars pentru procesarea fișierelor de masca. De exemplu, dacă aveți nevoie pentru a încărca numai fișiere HTML - ce ar trebui să specifice "* html", ca masca în loc de numele fișierului sursă. FTPGetter va încărca apoi numai documentele HTML.

În afară de procesare dosar, FTPGetter poate procesa continutul toate subfolderele din folderul sursă pe care le specificați. Programul va sincroniza structura de sursă și destinație subfoldere. Puteți fi siguri că toate noile subfolderele de site-ul dvs. vor fi încărcate automat - în cazul în subdirectorul lipsește de pe server va fi creat automat.

Fiecare profil are un programator de built-in care poate ajuta să stabiliți un program de prelucrare a sarcinilor de automatizare.

A built-in FTP Explorer vă permite să lucrați cu servere FTP la fel cum faci cu programe comune de client FTP. , Puteti naviga prin folderele de server FTP, crea noi dosare, redenumi sau șterge fișierele și folderele de pe serverul FTP, manual încărca și descărca fișiere și mult mai mult.

Requirements: A standard Windows PC

What's new in this version: FTPGetter 3 adds fully featured synchronization mode to keep your local workstation and the server synchronized automatically. Crontab scheduler

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested FTPGetter Standard on 10 Jun 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
FTPGetter Standard Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2/5 (4 votes)
Medium
Your rating
Your review