InternetDownload Manager 6.42.10

InternetDownload Manager 6.42.10

Developer's description
Published by Internet Download Manager, Tonec Inc. on 8 May 2024

"Accelerarea, reia și programul descărcări de web"

Accelerarea de descărcări de până la 5 ori, descărcări de program, recuperarea și relua download-uri defecte. Programul dispune de un accelerator de download de adaptare, segmentarea fișier dinamic, viteza mare de tehnologie setările, și descărcarea de tehnologie cu mai multe părți pentru a accelera procesul de descărcare. Se reutilizează conexiuni disponibile, fără etape de conectare și de conectare suplimentare pentru a îmbunătăți performanța de download. Recuperare de eroare și relua capacitatea va reporni download-uri defecte sau întrerupte din cauza conexiunilor pierdute, probleme de rețea, închiderile de calculator, sau pene de curent neașteptate. Internet Download Manager poate conecta la Internet la un moment stabilit, descărca fișierele pe care doriți, apoi deconectați sau chiar să opriți computerul atunci când sa făcut.

Internet Download Manager suporta firewall-uri, servere proxy și oglindă, FTP, HTTP, HTTPS protocoale, redirecționări, cookie-uri, cozi de descărcare, directoarele cu autorizare, audio MP3 și prelucrare conținut video MPEG, și un număr mare de platforme de servere diferite. IDM integrează perfect în toate browserele automat (IE, Firefox, Opera etc). Acesta poate fi, de asemenea, integrate în orice alte aplicații de Internet care folosesc FTP, sau protocoale HTTP.

Noua versiune adauga suport protocol MMS, limitator de viteza pentru navigarea pe confort și caracteristica de site-ul Grabber. Grabber vă permite să descărcați, de exemplu, toate fișierele audio de pe un site web și subseturi de site-uri web, sau site-uri complete pentru navigare offline. Se adaugă compatibilitatea completă cu Windows Vista, integrarea unic în toate cele mai recente browsere, Enhanced Virus Protection. Complet schimbat planificator IDM. Adăugat sincronizarea periodică a fișierelor și posibilitatea de a crea noi cozi pentru a descărca sau de sincronizare. Adaugarea de noi functionalitati pe pornirea și oprirea de prelucrare coadă.

Requirements: Windows 95/98/ME/NT/2000/XP/2003/VISTA

What's new in this version: Complete Vista support, completely redeveloped scheduler, grabber that download FLV videos from , Google Video, MySpaceTV and other popular sites, MMS protocol support, speed limiter and the site grabber feature. Added support for miltiple links in clipboard.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested InternetDownload Manager on 8 May 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
InternetDownload Manager Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (1187 votes)
Very good
Your rating
Your review