LanTalk XP 2.93.7784

LanTalk XP 2.93.7784

Developer's description
Published by CEZEO software Ltd. on 23 Nov 2020

"Software de mesagerie instantanee pentru rețeaua de la birou"

Comunicare eficiente pentru mediul de birou și acasă. Dacă lucrați într-un mediu aglomerat și trebuie să comunice cu alții în birou, sau poate chiar colegii într-o altă clădire, face viața mai ușoară pentru tine și instala LanTalk. LanTalk vă permite să vorbească în timp real pentru oricine pe aceeași rețea de calculatoare, atâta timp cât acestea au prea cererii. LanTalk a fost special conceput pentru birou. Puteți contacta oricare dintre colegii dvs. prin numele de utilizator sau nume de computer, sau chiar trimite un mesaj pentru toată lumea în birou simultan într-un proces cu un singur clic. Când LanTalk este primul configurat-l scanează automat rețeaua și listează toate PC-urile transmisibile pentru tine, astfel încât să puteți trimite imediat un mesaj, fără a fi nevoie să vă faceți griji despre configurarea software-ului. Există facilități pentru crearea de răspunsuri automate pentru ocazii, atunci când nu sunt disponibile (la o reuniune sau la masa de prânz, de exemplu),
împreună cu o opțiune de răspuns rapid care vă permite să stocați cinci răspunsuri generale, care pot fi apoi activate într-un singur clic - de mare pentru atunci când timpul este scurt.
LanTalk are, de asemenea, o fereastră dublă, care vă permite să vizualizați un mesaj într-o fereastră în timp ce scrieți un mesaj nou în cealaltă. Mesajele sunt stocate automat, oferindu-vă posibilitatea de a căuta prin mesaje anterioare, pentru care informațiile de care aveți nevoie, fie prin cuvinte cheie sau un număr de mesaj.
Server terminal sprijinite.

Requirements: Network

What's new in this version: Terminal server support

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested LanTalk XP on 16 Jan 2017 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
LanTalk XP Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (2 votes)
Good
Your rating
Your review