Radmin Communication Server 3.0

Radmin Communication Server 3.0

Developer's description
Published by Famatech on 12 Dec 2020
 • Size

  3.21 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $175 Buy full version
 • Updated

  12 Dec 2020
 • Downloads

  2,365 (6 last week)

"Secure Corporate Communications Software"

Radmin Communication Server de Famatech este un software de comunicații securizate pentru mesagerie instant. Text multi-utilizator și chat-ul vocal și sigur chat-ul face privat al acestui instrument IM o soluție ideală de mesagerie corporativă. Puteți utiliza acest program ca un chat pentru angajați, messenger intranet, și / sau analogice VoIP. Este, de asemenea, un instrument sigur de a organiza conferințe la distanță și întâlniri.
Text Chat permite mesaje text angajaților de schimb în timp real. Ea are opțiuni pentru chat-urile între mai mulți utilizatori sau chat-urile private între doi utilizatori. La conectarea la un server de toți utilizatorii se alăture automat canalul general. Din canalul general, utilizatorii pot crea mai multe canale publice și private. Canale pot fi introduse în mod liber sau poate fi protejat cu o parolă.
Opțiunile de voce de chat includ privat sau multi-utilizator, în timp real conversații de chat voce, modul de conferințe cu coadă de microfon, un mesaj text scurt trimiterea și calitatea vocii personalizate pentru a salva de lățime de bandă și de trafic.
Radmin Communication Server utilizează o structură de tip client-server. O singură licență Standard Server permite utilizarea Radmin CS pe un singur calculator server cu până la 50 de conexiuni în ambele moduri de chat audio și text chat. Modulul client este gratuit și poate fi instalat separat de modulul de server. Licența de server suplimentar, care permite încă 50 de conexiuni este disponibilă.
Radmin CS nu utilizează servere externe pentru conexiuni, astfel încât nu există date pot fi interceptate. Radmin CS oferă oportunități de administrare largă și suportă Windows NT / / XP / 2003 de securitate la nivel de utilizator 2000, astfel încât conexiunile pot fi limitate la anumiți utilizatori sau grupuri de utilizatori. Pentru autentificarea utilizatorilor și configurații cheie de sesiune, un schimb Diffie-Hellman modificat, cu o dimensiune cheie 2048-bit este utilizat. Toate datele sunt criptate prin AES, cu o dimensiune cheie de 256 de biți care face Radmin chat software-ul unul dintre produsele IM cele mai sigure și protejate.

Requirements: 133 MHz Pentium or equiv., 24 Mb RAM, 4 Mb HDD space

What's new in this version: 256 bit strong encryption of all data; New authentication method with 2048 bit key; Multi-user, real time Voice and Text chat; Customizable voice quality to save bandwidth and traffic; Windows NT/2000/XP/2003 user level security support; Radmin Users Support; IP filter table.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Radmin Communication Server on 25 Feb 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Radmin Communication Server Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (13 votes)
Good
Your rating
Your review