Sandboxie Plus 1.13.7 Plus / 5.70.0 Classic

Sandboxie Plus 1.13.7 Plus / 5.70.0 Classic

Developer's description
Published by Ronen Tzur on 2 May 2024
 • Size

  15.70 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $20.95
 • Updated

  2 May 2024
 • Downloads

  21,440 (3 last week)

"Vă permite să navigaţi pe Web în siguranţă."

Sandboxie nu necesita dezactivarea nici blocarea de funcţii disponibile la site-uri Web prin intermediul browser-ului. În schimb, Sandboxie izolează şi carantină rezultatul a ceea ce site-ul Web se poate face la computer, inclusiv instalarea de software nesolicitat.

Nu există nici un compromis de funcţionalitate pentru securitate: site-ul Web pot utiliza întreaga gamă de instrumente de conţinut activ, şi în cazul în care utilizează aceste instrumente cu rea intenţie pentru a instala software-ul sau de a face modificări în alt computer, atunci aceste modificări pot fi uşor anulate.

Sandboxie a fost iniţial conceput pentru a spori securitatea de navigare cu Internet Explorer, cu toate acestea, este la fel de eficient cu orice alt browser, şi, în fapt, orice alt program. Sandboxie încheie un strat de protecţie în jurul valorii de programele pe care le supraveghează. Este acest strat, care intercepteaza si izolate orice modificări în programele fac la calculator. Şi acest strat este imparţială a programului specific se încadrează.

Sandboxie a fost conceput ca o aplicaţie care vă va permite izolează şi site-ul carantine.

Când navigaţi pe Internet, apar modificări în sistemul de computer. Cele mai multe din timp, aceste schimbări sunt inofensive, cum ar fi înregistrarea de adrese de site-uri Web pe care le-au vizitat (şi când), astfel încât browser-ul vă poate ajuta să completaţi o adresă de web care să tastaţi inch dacă aceste modificări sunt inofensive sau dăunătoare, fac în fapt se întâmplă la sistemul computerului.

Când utilizaţi Sandboxie pentru a proteja sesiunii de navigare, se prinde toate aceste schimbări la fel ca browser-ul este pe cale să le aplice în sistemul de computer. Sandboxie nu înregistrează aceste schimbări în numele a browser-ului, dar le înregistrează într-un folder special izolat, numit sandbox.

Avantajul de a avea un sandbox este că asigură capacitatea de a scăpa de toate modificările efectuate de către browser-ul, pur şi simplu prin eliminarea dosarul sandbox.

O altă caracteristică utilă a Sandboxie este abilitatea de a termina toate programele sandboxed la o dată. Ca unele site-uri web au tendinţa de a deschide trei noi ferestre de browser pentru fiecare dintre voi aproape, puteţi avea Sandboxie închideţi toate acestea, cu o apasare a unui buton.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Sandboxie Plus on 26 Sep 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Sandboxie Plus Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (14 votes)
Good
Your rating
Your review