Internet Connection Counter 7.6

Internet Connection Counter 7.6

Developer's description
Published by CountersLab on 14 Sep 2020

"Statistici despre conexiunile la Internet."

Acest program afișează diverse statistici despre dumneavoastră Dial-up, GPRS, ADSL, LAN și așa mai departe (TCP / IP), conexiuni la Internet. Se poate procesa aproape toate varietate de scheme de tarifare, care sunt utilizate de către furnizorii de servicii Internet din diferite țări (cheltuieli bănești pentru ora 1 afaceri și pentru 1 MB de trafic). Managementul de mai multe conexiuni (furnizori), fiecare având propriile setări și raportul de conectare (fișiere log), cu detalii și diagrame sesiune înregistrate arată bani, timp și statistici de trafic. Exportul de masă raport conexiune în Microsoft Excel. Ping de adresa de la distanță. Sincronizarea de timp sistem cu serverele NTP publice de ora exactă pe Internet. Programul are următoarele contoare editabile. Contoare de ferestre și de viteză principalele contoarele pot fi aranjate atât pe orizontală (rânduri) și pe verticală (coloana). Dimensiunile Counter (lățime, înălțime) pot fi ajustate, lecturile lor - aliniate (stânga, centru, dreapta). Fereastra special pentru construirea de grafice de viteza de primire și transmitere în timpul unei sesiuni.

Requirements: Pentium-200MMX or higher,64 RAM, 800x600xHiColor

What's new in this version: For "RasApi" fixed error when exceeding the incoming traffic 2 GB; option 'Lock system task Manager'

 • Updated

  14 Sep 2020
 • Downloads

  976 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Internet Connection Counter on 14 Sep 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Internet Connection Counter Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (5 votes)
Good
Your rating
Your review