Remote Desktop Control 3.0.0.21

Remote Desktop Control 3.0.0.21

Developer's description
Published by Remote-Desktop-Control.com on 3 Apr 2015

"Remote Desktop Control"

Rețele de calculatoare și de origine sunt din ce în ce mai mult și mai popular. Fiecare adult are un laptop, copiii au calculatoare de joc; mass-media-centre de pe calculator sunt, de asemenea, din ce în ce un lucru comun. Unii utilizatori avansați merge chiar mai departe: glume vechi despre cuplurile căsătorite care comunica prin e-mail sau mesagerie instant au devenit o realitate :)

Trecerea de la un PC la altul durează prea mult timp și distrage de la obiectivul principal. De asemenea, vă rugăm să rețineți că preferate și mouse-ul cel mai ergonomic și fără probleme în lume, precum și tastatura multimedia cel mai modern și multi-funcțional sunt conectate doar la un singur calculator. În acest context, folosind orice alt computer poate face sa te simti inconfortabil și neliniștit. Acesta este motivul pentru care lucrează cu alte computere, fără a părăsi propriul scaun preferat și PC acordat face o mulțime de sens. Ea devine chiar mai rezonabil, atunci când PC-ul de la distanță care aveți nevoie pentru a gestiona este situat pe alt etaj, sau într-o altă clădire sau chiar într-o altă țară.

De multe ori am nevoie pentru a instala software-ul pe mai multe computere. De exemplu, este posibil să instalați cel mai recent utilitarul antivirus sau baza de date de pe laptop-ul, laptop-soția ta și copilul dumneavoastră jocuri pe calculator ... oh (aproape am uitat!) Și la mass-media, centrul de familie în camera de zi. Ce ti-ar sugera în această situație? Copiați software-ul pentru o dischetă și du-te la fiecare mașină? Este atât de obositor și plictisitor, în plus, nu-mi amintesc laptop soția mea, chiar are o unitate de disc!

Soluția modernă arata ca acest lucru: de la PC-ul dvs. vă conecta la alte computere, folosind software-ul Remote Desktop Control. Vă puteți conecta la un calculator la un moment dat sau conecta la toate în același timp. Pur și simplu rulați fișierul de instalare în fiecare mașină, și asta e tot! Nici nu va trebui să părăsească scaunul tău confortabil :)

Requirements: TCP/IP Network

What's new in this version: 64 bit compatibility improved. Minor bugs fixed.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Remote Desktop Control on 3 Apr 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Remote Desktop Control Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (22 votes)
Good
Your rating
Your review