GFI EndPointSecurity 2013

GFI EndPointSecurity 2013

Developer's description
Published by GFI on 12 Sep 2013

"Controlul la nivel de rețea de dispozitive portabile"

GFI EndPointSecurity vă permite să controlați utilizarea de dispozitive de stocare portabile, cum ar fi drive-uri USB, iPod-uri și PDA-uri, de pe rețea .. Cu GFI EndPointSecurity sunteți în măsură pentru a împiedica utilizatorii de la furtul de date confidentiale sau introducerea de malware, cum ar fi viruși și troieni la rețea. Disponibil în mod gratuit și folosit de mii de clienti, GFI EndPointSecurity permite să gestioneze în mod activ accesul utilizatorilor la media playere (inclusiv iPod și Creative Zen), stick-uri USB și alte dispozitive de stocare. Acesta susține Windows 7, precum BitLocker To Go.

Cu GFI EndPointSecurity va recâștiga controlul asupra rețelei de prevenire a scurgerilor / furtului de date prin intermediul cuprinzător controla accesul la dispozitivele de stocare portabile, cu un efort administrativ minim. Veți fi, de asemenea, prevenirea introducerii de malware și software neautorizat pe companyâ dvs.???? Rețeaua. Această soluție oferă administratorilor un control mai mare de a fi capabil de a bloca dispozitivele de clasa, extensii de fișiere, port fizic sau ID-ul dispozitivului. Permite de asemenea administratorilor să acorde temporară a dispozitivului sau accesul în port pentru o prevazute interval de timp. Descărca versiunea freeware de astăzi.

Requirements: Internet Explorer 5.5 or later, .NET Framework version 2.0 or later, SQL Server 2000, 2005, 2008

 • Updated

  12 Sep 2013
 • Downloads

  944 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested GFI EndPointSecurity on 12 Sep 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
GFI EndPointSecurity Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2/5 (1 votes)
Medium
Your rating
Your review