Heidi R. Stealthy (TM) 2.1

Heidi R. Stealthy (TM) 2.1

Developer's description
Published by Owen Digital Corporation on 20 Apr 2015

"Ascunde activitățile PC sau laptop curente."

Cu un singur click de mouse, Heidi R. Stealthy (TM) vă permite să-și ascundă imediat activitățile de PC sau laptop actuale de la prietenii, familia, colegii, colegi de cameră, spectatori ocazionali și trecătorii.
Atunci când este sigur, din nou, un alt singur click de mouse se întoarce PC-ul sau laptop-ul la starea sa anterioară. Puteți repeta acest ciclu câte ori este nevoie!
Un mouse-ul-click, și ferestrele deschise, vizibile de aplicare pot fi ascunse de pe desktop, bara de activități, iar combinația de taste ALT + TAB.
În plus, CTRL + ALT + DEL combinație de taste și caseta de dialog pot fi dezactivate, comenzile rapide de pe desktop ascunse, documentele de deschis recent Istorie Lista de compensate, poate fi lansat o aplicație "momeală" de alegerea ta, și chiar Heidi R. Stealthy pictograma (TM) se poate face invizibil. Toate acestea se întâmplă în clipi din ochi, și mai important, aplicațiile nu sunt închise, dar numai temporar ascuns de la vedere și să rămână funcționale. Exemplu: Descărcări va continua și fișiere MP3 va continua să joace, chiar dacă ferestrele de aplicare a acestora sunt ascunse! Încercați să-l!
Nou in versiunea 2.0: Acum toate acțiunile de mai sus poate apărea în mod automat la o dată și oră de alegerea ta! De asemenea, puteți exclude acum ferestre app de alegerea ta de a fi ascuns. Casetă listă cool te de prezent deschise ferestrele aplicației, vizibile de pe PC-ul dvs. arată. Doar verifica pe cele pe care doriți să le excludeți! Ascunde lucrurile "obraznic", și lăsați-vă aplicațiile "lucrare" deschis! Heidi R. Stealthy (TM) se află pe bara de sistem - invizibil, dacă doriți - vă așteaptă să faceți clic pe pictograma ei. Ajutor și pop-up sugestii cuprinzătoare. Fun. Ieftin. Cine e uitat peste umărul tău acum?

Requirements: Win95, Win98, WinME, WinXP

What's new in this version: + Unregistered version now fully functional + Minor bug fixes + Cosmetic changes

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Heidi R. Stealthy (TM) on 20 Apr 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Heidi R. Stealthy (TM) Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review