KeyText 3.20

KeyText 3.20

Developer's description
Published by MJMSoft Design Ltd. on 25 Jul 2015

"macro tastatură și un program de automatizare pentru Windows"

Multi-scop de text și de utilitate de automatizare. magazine KeyText de text boilerplate, gata pentru a fi introduse sau lipite în orice aplicație printr-un simplu apăsați combinația de taste, textul de declanșare (abreviere), sau selectarea meniului. "Faceți clic dreapta oriunde" caracteristică face-umplere formă mai ușoară decât oricând.
Să includă comenzi pentru a rula programe, faceți clic pe butoane, ferestre schimba, accesați site-uri Internet și mai mult - sau automatiza clicuri de mouse, care a lovit la fața locului dreapta, chiar dacă o fereastră schimbă poziția.
"Smart Selectați" caracteristică vă permite să, de exemplu, selectați textul în orice aplicație, a lovit un hotkey, și: dacă este un e-mail adresa de e-mail prin programul începe cu un mesaj nou gata; dacă este un cod poștal, se duce la o hartă online; dacă este o adresă URL, se duce la site-ul; în cazul în care este un singur cuvânt, face o căutare dicționar.
Acum include funcții avansate, cum ar fi expresii regulate, care sa permita examinarea textului sofisticat și manipulare, iar în cazul în care / apoi / altceva logica, care poate fi chiar și pe baza culorii unui pixel.
Utilizați built-in Scheduler pentru a rula programe la zilele stabilite și ori - sau spune KeyText pentru a viziona anumite ferestre, dialoguri, sau cereri de parole care apar, si va completa sau clic pe butonul-le.
experți ușor de a vă ajuta să-l configurați toate. Economisiți timp cu ajutorul KeyText!
Ferestre din 7/8/10 compatibile.

Requirements: HD space: 2.2MB

What's new in this version: Compatibility with Windows 10

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested KeyText on 25 Jul 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
KeyText Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (4 votes)
Very good
Your rating
Your review