RoboTask Lite 7.0

RoboTask Lite 7.0

Developer's description
Published by NeoWise Software on 12 Oct 2017
 • Size

  13.41 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  12 Oct 2017
 • Downloads

  266 (1 last week)

"Automatiza orice serie de sarcini pe computer"

RoboTask Lite vă permite să automatizeze orice combinație de sarcini de pe computerul dumneavoastră, de la pur și simplu lansarea pagini web, pentru mutarea sau copierea de rezervă a fișierelor și mult mai mult. Programul vă permite să creați cu ușurință sarcini simple, precum si automatizari complexe, implicând variabile personalizate și de sistem și alte opțiuni avansate. Acesta poate găzdui aproape orice tip de automatizare simplu sau complex, fără a fi nevoie de a crea fișiere de lot sau scrie script-uri complicate, așa cum se folosește o interfață vizuală care vă permite să selectați pur și simplu și de a combina acțiunile pentru a se potrivi nevoilor tale. Suportul extins pentru acțiuni condiționale vă permite nu numai pentru a crea sarcini automate, ci să le execute în mod automat în cazul în care se aplică anumite condiții (de exemplu, dacă un fișier este mutat, în cazul în care conexiunea la Internet taie, etc). Oricine poate folosi RoboTask Lite! În ciuda puterea și flexibilitatea RoboTask, este foarte usor de utilizat. Nu este nevoie pentru a fi un programator - folosi RoboTask Lite pentru a construi propriile soluții automatizate rapid și ușor. La doar câteva minute cu RoboTask Lite vă va oferi o multime de idei despre cum puteți crește productivitatea. Și, desigur, toată lumea vrea pentru a evita pierderea de date importante. Să RoboTask Lite avea grijă de ea. Aici sunt doar câteva dintre multele lucruri RoboTask Lite poate face pentru tine: a rula aplicații și documente deschise; Administrare backup-uri automate, de alertă vă de orice modificări în dosare; Închideți Windows și opriți computerul, fișierele de proces și foldere (copiere, muta, redenumi, șterge, etc); Legea ca un ceas cu alarmă și mult mai mult!
Pentru a-ți spun adevărul, că a fost doar o listă mică de lucruri RoboTask Lite poate face! Puteți să vă gândiți, probabil, de multe alte lucruri plictisitoare pe care le au de a face pe computer. De ce nu lasa RoboTask Lite face toate acestea pentru tine?

Requirements: Pentium 333, 128MB RAM, 200mb hard drive, IE 5.0 or higher

What's new in this version: Added function "Find a task" into main window; New action Run Command Line Utility. It allows to save the output test into variable; New Sound actions New action "Empty Recycle Bin"; New system variables: BatteryPower, BatteryLife, OnBattery New triggers: On High Memory Load, On High CPU Load;

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested RoboTask Lite on 12 Oct 2017 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
RoboTask Lite Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review