Abacre Backup 1.1

Abacre Backup 1.1

Developer's description
Published by Abacre, SARL. on 22 Oct 2018

"Fişiere de rezervă importante de pe orice dispozitiv de stocare"

Backup Abacre reprezintă soluţie completă de protecţie a datelor importante şi documente de la orice calculator dezastru: corupere de hard disk, insuficienta sistemului de operare, programe de disfuncţii. Puteţi copii de rezervă pentru grupuri selectate de fişiere şi foldere în arhiva zip singur comprimat sau folosind aceeaşi structură pe orice medii de stocare: hard disk, site-ul de la distanţă FTP pe Internet, stick de memorie, banda, jazz, dispozitiv de zip, floppy disk, unitatea de reţea, CD-R, CD-RW şi DVD. Apoi, automatiza procesul de backup de programare pe oră, zilnic, săptămânal sau lunar. După ce că programul rămâne ca o pictogramă în tava de sistem şi face copii de rezervă ale fişierelor din fundal, fără a perturba tine. În caz de insuficienţă de date de calculator pot fi recuperate cu uşurinţă cu ajutorul profilelor de restaurare. Abacre Backup este foarte recomandat pentru toţi utilizatorii de computere la domiciliu si societati comerciale cu informaţii valoroase.

Requirements: n/a

What's new in this version: * Feature: new option: Backup Hidden Files. * Feature: new option: Store Full Paths. * Bug fixed: sometimes masks of files were erased.

 • Updated

  22 Oct 2018
 • Downloads

  245 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Abacre Backup on 22 Oct 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Abacre Backup Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review