O&O DiskImage Server Edition 18.5 Build 368

O&O DiskImage Server Edition 18.5 Build 368

Developer's description
Published by O&O Software GmbH on 20 Feb 2024

"Copie de rezervă profesională a datelor dumneavoastră!"

Imagini de încredere într-o rețea

Pierderea datelor reprezintă un risc scump pentru toate companiile. Dar este, de asemenea, complet prevenibil. Prin imagini continue de date, ori de câte ori apare o pierdere de date, companiile pot reveni asupra imaginilor create anterior. Cu O&O DiskImage 5 Server Edition puteți crea imagini fiabile - de asemenea, în rețea.

Diferențe față de versiunea anterioară

Pe lângă întreținerea și îmbunătățirea continuă a componentelor programului existente, versiunea 5 vine cu câteva caracteristici noi majore. În special, capacitatea de a restabili o imagine sau de a copia o partiție de sistem pe mașini cu diferite hardware reprezintă o inovație majoră. Noua bară de informații cu un clic și imagini avansate servesc la creșterea ușurinței în utilizare a programului. Puteți selecta, de asemenea, să fiți informat despre activități prin e-mail cu noua versiune 5.

M.I.R. - Restaurare independentă a mașinii

Noua funcție M.I.R. (Restaurația independentă a mașinii) permite restaurarea sau duplicarea partițiilor de sistem pe mașini cu diferite configurații hardware. Aceasta înseamnă că o imagine sau un duplicat nu poate fi restabilit doar pe hardware identic, ci și pe hardware unde procesorul sau placa de bază au fost schimbate, de exemplu.

Imagistica fără timp de oprire

O&O DiskImage 5 Server Edition include un mecanism, care asigură că datele imaginate corespund exact momentului de începere a procesului imagistic: modificările aduse de utilizator sau de aplicații nu vor influența un proces de imagini în curs. Prin urmare, sistemul de fișiere și mediul de aplicație nu au nicio influență asupra procesului. Doar prin valorificarea acestei tehnologii se pot crea imagini de sistem consecvente, asigurându-se în același timp că sistemul funcționează fără întreruperi și rămâne disponibil continuu.

Requirements: 512 MB RAM, 50 MB free disk space

What's new in this version: M.I.R. Restoration onto different hardware, One-click imaging, E-mail notification of activities , Additional information bar

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested O&O DiskImage Server Edition on 20 Feb 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
O&O DiskImage Server Edition Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review