STELLAR DATA RECOVERY PROFESSIONAL 12.0.0.0

STELLAR DATA RECOVERY PROFESSIONAL 12.0.0.0

Developer's description
Published by Stellar Data Recovery Inc. on 12 Feb 2024

"Instrument de recuperare a datelor cu SMART Drive Monitor"

Stellar Data Recovery Professional V 9.0 este unul dintre cele mai avansate programe de recuperare de date disponibile pentru Mac. Software-ul cu interfața sa de utilizator recondiționată simplifică procesul de recuperare pentru utilizatorul final. Noul monitor SMART Drive monitorizează starea de sănătate a unității de stocare și permite redarea imaginilor pe disc pentru o recuperare mai rapidă a datelor.
Software-ul poate recupera documente de date, audio, clipuri video, poze sau e-mail-uri pierdute sau șterse - de pe dispozitive de stocare interne și externe, inclusiv volume deteriorate sau pierdute. Acesta oferă suport complet pentru sistemul de fișiere APFS și compatibilitatea cu HFS +, HFS, FAT, NTFS și exFAT. Utilitarul poate fi, de asemenea, utilizat pentru a recupera datele de pe sistemul de fișiere CD / DVD, cum ar fi CDFS sau UDF.
În timpul scanării, instrumentul poate trece automat la modul Deep Scan pentru rezultate mai bune. Mai mult, oferta Nu se poate găsi volumul pentru a recupera datele din volumele pierdute, iar funcțiile precum Load Scan, Save Scan, Create Image și Load Image permit utilizatorilor să-și salveze timpul și chiar să recupereze datele de pe un hard disk de stocare grav corupt.
Stellar Data Recovery Professional V 9.0 acceptă recuperarea sistemului de fișiere criptate, HD-MOV și Time Machine Backup. Cu cerințe nominale, Stellar Data Recovery Professional V 9.0 poate fi ușor instalat pe Mac unde a avut loc incidentul de pierdere de date. Utilizatorii pot instala software-ul în oricare dintre cele șapte limbi internaționale majore: engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, chineză și japoneză. Software-ul oferă, de asemenea, opțiunea de a schimba limba de la post-instalarea Advanced Setting. Mai mult, suportă MacOS High Sierra 10.13 și toate versiunile anterioare de Mac OS până pe 10.6. Toate în toate, Stellar Data Recovery Professional este un puternic software de recuperare de date pentru utilizatorii de Mac.

Requirements: Processor:Intel-compatible (x86, x64);Operating System:macOS Ventura 14 and lower versions

What's new in this version: ·Compatible with M1,M2,M3 & T2 chip-e ·Supports latest macOS Ventura 14, Monterey 12.0 and Lower versions

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested STELLAR DATA RECOVERY PROFESSIONAL on 12 Feb 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
STELLAR DATA RECOVERY PROFESSIONAL Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (4 votes)
Good
Your rating
Your review