Stellar Data Recovery Standard 11.0.0.5

Stellar Data Recovery Standard 11.0.0.5

Developer's description
Published by Stellar Data Recovery Inc. on 20 Nov 2023

"Stellar Phoenix Windows de recuperare de date - Acasă"

Stellar Phoenix Windows Data Recovery - Home vă permite să vă recuperați datele prețioase, pierdute din cauza ștergerii accidentale, formatării sau corupției mediului de stocare, a infecției cu virusul și a sabotajului. Această utilitate câștigătoare recompense chiar recuperează partițiile șterse și acceptă și recuperarea datelor de pe telefoanele mobile. Software-ul acceptă recuperarea a peste 185 de tipuri diferite de fișiere, inclusiv documente MS Office, fotografii, videoclipuri, audio, baze de date etc. În plus, acest utilitar permite unui utilizator să includă un nou tip de fișier înainte de a începe scanarea volumului pentru recuperare. În plus, software-ul suportă recuperarea datelor pierdute de pe diferite tipuri de suporturi externe de stocare, cum ar fi unitatea de scriere, camera de memorie / cartela de memorie pentru telefonul mobil etc. Acest software eficient arată toate dosarele și fișierele recuperabile într-o vizualizare în 3 pane. Aici puteți vedea un arbore care conține toate directoarele scanate, o listă care conține toate fișierele din folderul selectat și o fereastră de previzualizare care arată previzualizarea fișierului selectat. Dacă un utilizator dorește, el poate genera un arbore filtrat, care conține dosare în funcție de parametrii de mascare definiți. În plus, acest software robust facilitează, de asemenea, unele opțiuni avansate, cum ar fi "Deep Scan" și "Filtered list of Files scanned". Un utilizator poate folosi Deep Scan - dacă nu poate vedea fișierul dorit după scanarea suportului de stocare. Această opțiune caută mediile de stocare pentru fiecare bit de date inaccesibile, pierdute sau șterse pentru a obține cele mai bune rezultate. În timp ce lista filtrată a fișierelor scanate listează toate elementele scanate din trei tipuri de structură arborescentă, "Arbore clasic", "Listă tip de fișiere" și "Arbore filtrat". Arborele clasic afișează un arbore simplu de fișiere pe disc, lista de tipuri de fișiere afișează fișierele în funcție de tipul de fișier (cum ar fi Arhiva, Audio, Video, etc). Stratul filtrat afișează lista de fișiere filtrate pe baza unei măști de fișiere definite de utilizator. Software-ul are o interfață grafică ușor de realizat, ușor de utilizat.

Requirements: Processor:Intel compatible (x86, x64); OS:Windows 11, 10, 8.1, 8 & 7; Memory: 4GB; Hard Disk: 250MB;

What's new in this version: Support for Hindi language CXI (Application), EIP (Photo), IIQ (Photo), ANM (Video), MSOffice 2004 (DOC/XLS/PPT, Date/Time added), Supports Windows 11, 10, 8.1, 8 & 7

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Stellar Data Recovery Standard on 20 Nov 2023 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Stellar Data Recovery Standard Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (4 votes)
Very good
Your rating
Your review