ASTRA32 - Advanced System Information Tool 3.23

ASTRA32 - Advanced System Information Tool 3.23

Developer's description
Published by Sysinfo Lab on 5 Sep 2016
 • Size

  2.08 MB
 • License

  Demo
 • OS

  Windows
 • Price

  $29.95 Buy full version
 • Updated

  5 Sep 2016
 • Downloads

  2,315 (1 last week)

"Analiza rapidă și completă a computerului"

ASTRA32 - Advanced System Information Tool este o soluție ideală pentru furnizarea de informații complete despre configurația sistemului dumneavoastră. Nu numai ASTRA32 oferă o analiză detaliată a sistemului care le oferă, de asemenea, diagnosticarea și vine cu unele caracteristici puternice unice, cum ar fi un sofer de depanare și un rapid HDD Starea de sanatate checker.

Veți aprecia precizia cu care ASTRA32 dobândește informații despre dispozitivele detectate, deoarece cea mai mare parte se referă direct la hardware-ul nu a Windows Registry. ASTRA32 descoperă date chiar fără forme legale. Puteți fi siguri că informațiile obținute cu privire la hardware-ul computerului și dispozitivului de moduri de operare este indiferent precis de driverele instalate.

ASTRA32 are o caracteristică unică (Drivere Depanatorul), care permite căutarea pentru toate dispozitivele fizice și creează o listă a tuturor dispozitivelor a căror driverele nu sunt instalate corect sau complet lipsă.

ASTRA32 va testa, de asemenea, hard disk pentru fiabilitate și de a lucra în diagnosticul folosind un algoritm unic. Cu Quick HDD Sănătate funcția Starea checker, veți ști întotdeauna dacă hard disk-ul este OK sau dacă este timpul pentru a crea o copie de rezervă. Fiți conștienți de toate riscurile.

ASTRA32 funcționează chiar și cu hard disk-uri conectate în controlorilor de UDMA / SATA extern. Programul prevede, de asemenea, informații detaliate cu privire la toate dispozitivele USB și SCSI.

Alte caracteristici ale programului includ un vrăjitor raport built-in și o capacitate de a lucra într-un modul de lot, care sprijină utilizarea de profile de rapoarte și macrocomenzi. Programul poate crea rapoarte în unul din următoarele formate: TXT, INI, HTML, XML, CSV.

Cu ASTRA32, va trebui rapid informații complete despre sistemul de computer întreg. Beneficiile pentru tehnicieni reparații PC și administratorii de sistem sunt evidente. Versiune standalone, de asemenea, disponibile.

Requirements: Processor: 386, RAM 8MB

What's new in this version: Added preliminary support of Intel Braswell processors, some bugs fixed, updated program database.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested ASTRA32 - Advanced System Information Tool on 5 Sep 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
ASTRA32 - Advanced System Information Tool Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (10 votes)
Good
Your rating
Your review