SiSoftware Sandra Lite 2018.8.28.28

SiSoftware Sandra Lite 2018.8.28.28

Developer's description
Published by SiSoftware on 9 Oct 2018
 • Size

  58.76 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $49.99
 • Updated

  9 Oct 2018
 • Downloads

  24,145 (1 last week)

"Analizor de sistem, de diagnostic şi evaluare comparativă."

SiSoftware Sandra a fost proiectat pentru a fi de 32 şi 64-bit Windows analizor sistem de benchmarking, care include, de testare şi module de listare. Ea încearcă să meargă dincolo de alte utilităţi pentru a vă arăta mai mult de ceea ce se intampla cu adevarat pe sub capota, astfel încât să atragă comparaţii atât la un nivel ridicat şi scăzut nivel într-un singur produs.

Puteţi obţine informaţii despre procesor, chipset, adaptor video, porturi, imprimante, placa de sunet, memorie, reţea, internelor Windows, AGP, conexiuni ODBC, USB2, Firewire, etc

Puteţi salva / print / fax / e-mail / post / upload sau inseraţi în ADO / ODBC rapoarte de baze de date în text, HTML, XML, SMS / DMI sau format RPT.

Aceasta versiune sustine mai multe surse de colectare a informaţiilor, inclusiv: computere la distanţă, PDA-uri, telefoane inteligente, ADO / ODBC baze de date sau rapoarte salvate de sistem.

Toate obiectivele de referinţă sunt optimizate atât pentru laptele praf degresat şi SMT (Hyper-Threading), până la 32/64 procesoare, în funcţie de platforma.

Grafica (GPGPU) Prelucrare: Benchmark performanta grafica de procesoare grafice (GPGPUs). Astfel de operaţiuni sunt folosite de software-ul specializat, de exemplu, software-ul ştiinţific, manipularea imaginilor, decodoare video / codificatoare, jocuri care fac performanta GPU destul de importantă.

Grafica (GPGPU) Lăţime de bandă: Benchmark latimea de banda a memoriei de procesoare grafice (GPGPUs) şi lăţime de bandă de autobuz care le conectează la computer. Viteza la care datele pot fi trimise la GPGPUs, intern prelucrate şi rezultatele trimis înapoi este la fel de important ca puterea de procesare a GPGPUs.

Video (GFX) de redare: Benchmark performanta grafica de adaptoare video (GFXs). Arata cat de procesoare grafice se ocupe de dvs. de redare, în comparaţie cu alte procesoare grafice tipice. Aceste operaţiuni sunt utilizate de către toate aplicaţiile software grafica, manipularea imaginilor, decodoare video / codificatoare, jocuri si sisteme de operare moderne.

Video (GFX) Memorie: Benchmark latimea de banda a memoriei de adaptoare video (GFXs) şi lăţime de bandă de autobuz care le conectează la computer.

Performanţă criptografic: Benchmark performanţa criptografice de procesoare moderne, care susţin motoarele de hardware criptografice. Cele mai frecvente algoritmi, AES (AES128, AES256) pentru criptare / decriptare şi SHA (SHA1, SHA256), pentru hash sunt acceptate.

Sprijină următoarele maşini virtuale (VM) şi Motoare Runtime:
- Java Runtime Engine (JRT) 1.6.x (x86/AMD64/EM64T)
- NET Framework 2.0, 3.0, 3.5 (x86/AMD64/EM64T/IA64).

Sprijină Următoarele motoare GPGPU:
- AMD Stream 1.0X (x86/AMD64/EM64T)
- NVIDIA CUDA 2.0 (x86/AMD64/EM64T)

NOTA: gratuit pentru uz privat sau de învăţământ

Principalele caracteristici ...

 · 4 arhitecturi de suport nativ (x86, x64/AMD64/EM64T, IA64/Itanium2, ARM).
 Â · 2 nativ GPGPU de platforme de suport (AMD CTM/STREAM1, nVidia CUDA1, viitor Intel).
 Â · 3 platforme de suport nativ Graphics (DirectX 9, DirectX 10/10.1).
 Â · 23 de module stabilite de benchmarking, 4 noi la această versiune.
 Â · Foarte hardware sprijinul oficial prin intermediul partenerilor de tehnologie (Intel, AMD / ATI, SiS, VIA).
 Â · 7: opţiuni grafice combinate, componente, de performanţă faţă de viteza / putere / capacitate de cost, faţă de putere / cost diagrame.
 Â · 6 versiuni lingvistice (engleză, germană, franceză, italiană, rusă, chineză), într-o singură instalare.
 Â · îmbunătăţită Sandra Lite versiune (gratuit pentru uz personal / de învăţământ de utilizare)

Cerinte:

 Â · DirectX 9c/10/10.1 redistributables (x86/AMD64/EM64T/IA64)
 Â · OpenGL 1.5 şi mai târziu (x86/AMD64/EM64T/IA64)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested SiSoftware Sandra Lite on 1 Apr 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
SiSoftware Sandra Lite Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (251 votes)
Good
Your rating
Your review