Arabic keyboard language support 5.1

Arabic keyboard language support 5.1

Developer's description
Published by PCfone Co., on 5 Feb 2015
 • Size

  3.72 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows, OS/2, Palm OS 4.0
 • Price

  $17.99 Buy full version
 • Updated

  5 Feb 2015
 • Downloads

  3,583 (1 last week)

"Adauga o tastatură arabă la ferestrele"

În ciuda tuturor realizare a civilizatiei occidentale, are un singur lucru minor care dă un necaz major pentru oaspeții săi din Est. Care a stabilit caracterul latin cu scrisul său de la stânga la dreapta, care transformă o sarcină ușoară de cădere un scurt mesaj acasă într-o provocare majoră pentru cei care sunt folosite pentru araba si scriere â-dreapta la stânga ???? ați încercat vreodată scris invers?

   Aspect tastatură arabă vă va permite să citească și să scrie în limba arabă pe orice computer. Software-ul se va instala toate fișierele și fonturile și puteți efectua automat setările necesare în sistemul de operare pentru a permite computerului să scrie limba arabă în mod corespunzător. Pur și simplu a lovit regulat aspect al tastaturii comutator hotkey pentru a începe, odată ce l-ați instalat.

   Atunci când începeți să tastați, programul de tastatură va intercepta tastele pe care le apăsați și pentru a afișa caracterul pe care îl tastați într-o fereastră mică. Compuneți cuvintele din caracterele pe care la fel cum ai mesaje-text de pe â telefonului mobil ???? este atât de ușor. În cazul în care aveți nevoie pentru a vedea tastatura, există o tastatură virtuală în cazul în care puteți vedea locația de litere arabe și caractere speciale.

   Aplicația este Unicode-activat, astfel încât să puteți profita de caracterul arab extins setat în aplicațiile dumneavoastră: faceți schimb de mesaje, a naviga pe Internet, salvați sau fișiere deschise sau pentru a crea documente de birou.

   Chiar și o interfață prietenoasă aplicației și comportamentul cererii comunică curtoazie de Est. Software-ul ruleaza curat, iar atunci când părăsește computerul (să zicem, atunci când ia oprit să se întoarcă acasă și să dezinstalați aplicația), nu va lăsa nici o mizerie în spatele ei în sistemul de operare.

Requirements: Internet Explorer 5.5 or more

What's new in this version: Arabic Keyboard Language Support- Addition of Saudi Arabia - Egypt arabic keyboard and all other countries arabic- Works on non arabic Windows- Supports winxp , win98

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Arabic keyboard language support on 6 Feb 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Arabic keyboard language support Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (27 votes)
Good
Your rating
Your review