Language Identifier 1.5

Language Identifier 1.5

Developer's description
Published by Lextek International on 26 Nov 2015
 • Size

  2.01 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0.0
 • Updated

  26 Nov 2015
 • Downloads

  377 (1 last week)

"Recunoaște ce limbă textul este scris în."

Lextek Limba Identifier este capabil de a identifica în mod automat că limba pe care un document este scris inch Sprijinirea peste 260 de limbi diferite și codare module, Limba Identifier Lextek este capabilă să recunoască mai multe limbi și mai multe codificari caracter decât orice alt identificator limbă disponibil cu o marjă largă . Mai mult decât atât, noi limbi și module de codare sunt adăugate tot timpul.Limba Identifier Lextek este capabil de rapid și eficient analiza ce limbă se potrivește cel mai bine textul documentului dumneavoastră. Nu numai că identificatorul de limbă să vă spun care limba este cel mai probabil, limba pe care de-a face cu ea, dar vă va spune, de asemenea, primele trei limbi care se potrivesc cel mai bine.Utilizați identificatorul de limbă pentru a identifica ceea ce limbi de e-mail sau pagini web sunt scrise în

sau pentru a afla ce limbaj aceste documente "misterioase", care au fost plutesc în jurul hard disk-ul este scris inch sau într-un mediu de lucru legate, îl puteți folosi pentru a identifica ceea ce limbă un document de e-mail sau alt este scris în așa pot fi transmise la persoana corecta pentru traducere. Acum, din cauza internetului trăim într-o comunitate la nivel mondial în cazul în care literalmente 100 de limbi diferite sunt utilizate cu regularitate. Să Limba Identifier Lextek vă ajute în a ieși din noroiul de prea multe limbi.Gratuit pentru uz non-comercial.Un SDK este, de asemenea, disponibil pentru dezvoltatorii care doresc să adauge identificare limba și clasificare la cererile lor. Perfect pentru limbaj specific crawling web și indexarea sau pentru clasificarea rutare noastre de e-mail pentru a corecta cutia poștală sau individuale.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Language Identifier on 26 Nov 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Language Identifier Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (1 votes)
Good
Your rating
Your review