Active SMART 2.10.1

Developer's description
Published by Ariolic Software, Ltd. on 13 Feb 2018

"Ține evidența privind fișierele și folderele"

ActiveSMART este un software de predicție eșec bine cunoscut pentru hard disk-uri și instrumente de audit spațiu pe disc. Acesta folosește S.M.A.R.T. (Auto-monitorizare, analiză și raportare Tehnologie) pentru a monitoriza starea de sănătate a hard disk-urile, monitorizează temperatura drive-uri, spațiu liber, blocuri de rău, scrie și să citească erori, previne pierderea de date și prezice posibila unitate nu reușește, folosind algoritmi speciali.
Ține evidența privind fișierele și foldere și pentru a găsi fișiere irosirea spațiu pe disc. Trebuie doar să utilizați caracteristica Analyzer Disk Space de ActiveSMART.
Active SMART are mai multe moduri de monitorizare și este destinat atât calculatoarelor personale și extinse utilizare. Diverse moduri locale și la distanță de monitorizare și opțiuni de alertare sunt disponibile.
Active SMART permite fiecărui hard disk în sistem să fie monitorizat 24 de ore pe zi pentru defecte, supraîncălzire sau alți factori de risc care pot duce la un accident. În caz de detectare a erorilor, există o gamă de opțiuni de alertare disponibile: locale (pop-up mesaje, sunet) și la distanță (e-mail sau messenger de rețea).
Utilizați aceeași versiune de ActiveSMART pe notebook-uri și desktop-ul PC-ului. Ea acceptă modul de economisire a energiei și de a salva de viață a bateriei.
Nu există aptitudini tehnice speciale sunt necesare pentru a putea utiliza Active SMART.

ActiveSMART este o protecție universală și de monitorizare a sănătății pentru hard disk.

Requirements: Windows

What's new in this version: Fixed bugs, improved UI

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Active SMART on 13 Feb 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Active SMART Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4.5/5 (7 votes)
Excellent
Your rating
Your review